Een fiets kopen en achteraf betalen

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Een fiets kopen en achteraf betalen

Voor een goede fiets hoef je op Superfietsen.nl niet te diep in de buidel te tasten. Wat ook erg handig is, is dat je bij ons niet direct voor je fiets hoeft te betalen. Je kunt bij ons namelijk kiezen voor de betalingsoptie Klarna en Afterpay. Handig wanneer het salaris nog niet is gestort maar je wel snel een fiets nodig hebt!

Een fiets kopen en achteraf betalen

Voor een goede fiets hoef je op Superfietsen.nl niet te diep in de buidel te tasten. Wat ook erg handig is, is dat je bij ons niet direct voor je fiets hoeft te betalen. Je kunt bij ons kiezen voor de betalingsoptie achteraf betalen. Handig wanneer het salaris nog niet is gestort maar je wel snel een fiets nodig hebt! Of wanneer je een wat duurdere elektrische fiets of bakfiets wilt aanschaffen.

We krijgen regelmatig de vraag: een fiets kopen en achteraf betalen, kan dat? Jazeker, dat kan! Nu hoor ik je denken, hoe dan? Dat ga ik je in dit artikel haarfijn uitleggen! We bieden twee achteraf betaal mogelijkheden, namelijk Klarna en AfterPay. Wat is het verschil hier tussen? Voor de klant weinig. Bij beide opties vindt er een risicocheck plaats. Dit wordt gedaan door AfterPay of Klarna, niet door ons, Sterker nog, wanneer je kiest voor deze betaalmethode laat u helemaal geen bankgegevens bij ons achter. Deze risicocheck is geheel veilig. De reden voor deze veiligheidscheck is om de consument te beschermen. Zo kan hij of zij geen producten aanschaffen die hij of zij vervolgens niet kan betalen.

Bij zowel Klarna als AfterPay heb je na ontvangst van jouw bestelling een termijn van 14 dagen om te betalen. Ga je jouw bestelde artikel retourneren? Geef dit dan aan bij Klarna, Afterpay of bij ons. Dan kunnen wij dit verwerken en hoef je de bestelling dus niet te betalen. Vergeet je binnen deze periode jouw bestelling af te rekenen? Geen Paniek, u krijgt een herinnering per mail en kunt het openstaande bedrag alsnog zonder extra kosten betalen.

Een fiets kopen en achteraf betalen? Kies voor één van de twee onderstreepte opties.

Waarom zou je kiezen om achteraf te betalen?

Waarom iemand zou kiezen voor achteraf betalen is uiteenlopend. Een van de reden om te kiezen voor deze betaalmethode kan zijn dat men zich hierbij veilig voelt. Zeker wanneer je niet bekend bent met een webshop. Mocht je bestelling dan bijvoorbeeld niet aankomen, is jouw geld in ieder geval veilig. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat het salaris nog niet gestort is maar je wel snel een goede stevige stadsfiets nodig hebt bijvoorbeeld.  Er zijn dus meerdere legitieme redenen om je nieuwe fiets op rekening te kopen. Wat je reden ook mag zijn, het is erg eenvoudig en kan zonder extra kosten. Je loopt dus geen enkel risico wanneer je voor deze betaalmethode kiest. 

Handig met retourneren

Komt het voor dat je meerdere artikelen bestelt met de intentie om er maar 1 te houden? Bijvoorbeeld als je het artikel eerst wilt uittesten? Dan kan het fijn zijn om deze producten achteraf te betalen. Dan betaal je namelijk alleen voor het product dat je wilt houden. Ook wanneer je een artikel hebt besteld die niet naar wens is, hoef je dit niet af te rekenen. Dit idee kan een fijn gevoel geven.

Heb je even geen geld voor een nieuwe fiets maar er wel snel een nodig?

Ook dan kan het erg handig zijn om voor deze betaaloptie te gaan. Je kunt het bedrag dan binnen 14 dagen alsnog afrekenen. 

Natuurlijk kan je bij ons ook gewoon een bestelling plaatsen via andere betaalmethodes, de keuze is geheel aan jou! Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de betaalmogelijkheden? Wees dan niet bang om contact op te nemen met onze klantenservice!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.