De beste moederfiets | Onze aanraders

  • Geplaatst op
  • 0
De beste moederfiets | Onze aanraders

Het is al weer lente! Dit betekent dat we langzaamaan mogen genieten van aangename temperaturen. Een ideaal moment dus om er weer vaker op uit te gaan met de fiets. Heb je jonge kinderen die nog niet zelf kunnen fietsen? Dan kun je deze veilig meenemen op een mama fiets. Maar wat maakt nu een goede moederfiets en welke moederfiets is als beste getest? We helpen je graag met een aantal tips!

Leestijd: 4 min

De best geteste moederfiets, 3 aanraders

Op zoek naar de beste moederfiets voor jou? Dit zijn onze aanraders in willekeurige volgorde. Al deze aanraders voldoen aan de ondergenoemde criteria!

beste moederfiets


Altec Maxima – prijsvriendelijke optie

Deze betaalbare mama fiets is enorm populair! De Altec Maxima heeft niet alleen hoogwaardige, kwalitatieve onderdelen maar ook nog eens een goed design. Daarnaast beschikt deze betrouwbare fiets onder andere over stevige dubbele handremmen, een stuurslot, dubbelpotig standaard, verstelbaar stuurpen en 7 Shimano versnellingen.

beste mamafiets


Cortina Common Family
De Cortina Common is een hippe mamafiets die voldoet aan alle eisen! Wat deze fiets uniek maakt is de voordrager met handige AVS systeem. Hier kun je eenvoudig een mandje op klikken. Handig voor bij het boodschappen doen bijvoorbeeld! Uiteraard beschikt deze moederfiets over een aantal onmisbare eigenschappen die ieder ritje comfortabel maken. Denk bijvoorbeeld aan een roestvrij aluminium frame, 7 Shimano versnellingen, onderhoudsvriendelijke rollerbrake handremmen, ART gekeurd ringslot, dubbelstandaard en een verstelbare stuurpen.

beste moeder fiets


Pointer Moederfiets

Deze topper van een moederfiets is van enorme kwaliteit. Op dit pareltje kun je heel wat kilometers verslijten! Wanneer je opzoek bent naar een mamafiets die lang mee gaat, kunnen we dit model van harte aanraden. Deze pointer mamafiets heeft een roestvrij aluminium frame, 7 versnellingen, onderhoudsvriendelijke rollerbrake handremmen, een ART gekeurd ringslot, verstelbaar stuurpen en dubbelpotig standaard.

Heb je liever de beste elektrische moederfiets? Dan heb je geluk, want ook daar hebben we een handige blog geschreven.

Een goede moederfiets

Een goede moederfiets geeft het gevoel van veiligheid, zowel voor jou als jouw kleine dreumes. Daarnaast maakt een mamafiets een comfortabele rit mogelijk, ook wanneer deze is beladen met kinderzitjes.

De kenmerken van een goede moederfiets:

Verlaagd en stevig frame
Een goede mamafiets beschikt altijd over een extra verlaagd frame. Dit maakt het op- en afstappen net wat makkelijker! Zeker wanneer er twee kinderzitjes op de fiets geplaatst zijn is deze extra ruimte van belang. Daarnaast is dit frame ook extra stevig en iets zwaarder, wat bijdraagt aan een stabiele wegligging. 

Dubbel standaard
Natuurlijk kunnen we het dubbele standaard niet vergeten. Hiermee kun je de fiets overal stabiel parkeren. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je jouw zoon of dochter in het zitje wilt plaatsen. Een echte uitkomst dus voor iedere ouder, zo’n dubbelpotig standaard!

Stuurslot
Nu we het toch over stabiliteit hebben, kunnen we zeker het stuurslot niet achterwegen laten! Dit onderdeel zorgt ervoor dat het stuur van je fiets niet ineens omslaat. Dit komt er goed uit wanneer je stuur zwaarder is geworden door een zitje.

Extra ruimte
Doordat er extra ruimte, ten opzichte van een reguliere damesfiets, is tussen het zadel en het stuur, kun je ook een kinderzitje aan de voorkant monteren. Zo heb je nog genoeg ruimte om veilig en comfortabel te kunnen trappen. Bij een gewone fiets zal dit erg krap zijn!

Extra sterke bagagedrager
Als allerlaatst is de bagagedrager van een mama fiets extra stevig en stabiel. Zo kun je hier zonder zorgen veilig een fietsstoeltje monteren.

Beste mamafiets kopen tegen een laagsteprijsgarantie

De beste mamafiets koop je tegen een laagsteprijsgarantie op superfietsen.nl! Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling in delen of achteraf te betalen. Dit is nog niet alles, want we leveren ook nog eens ontzettend snel. Zo kun je snel genieten van een veilig ritje samen. Gezellig! Doordat we een ruim assortiment hebben, vind jij altijd een hippe mamafiets die bij jouw wensen past. 

Nog een vraag over de beste moederfiets? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen graag. Natuurlijk ben je ook welkom een proefritje te maken in onze fietsenwinkel in Rotterdam.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.