AD fietstest 2023: Alle Prijswinnende fietsen

  • Geplaatst op
  • 0
AD fietstest 2023: Alle Prijswinnende fietsen

Met trots kunnen we melden dat er een aantal prijswinnende fietsen in ons assortiment zitten! Deze fietsen zijn als beste uit de test gekomen bij het AD met een hoog gemiddeld cijfer van een 8,5. Zowel elektrische als reguliere fietsen zijn in de prijzen gevallen. Zo zit er altijd wel een beste geteste fiets voor jou bij. Welke top fietsen zijn dit precies? Dat leggen we graag aan je uit!

Gelijk alle prijswinnende fietsen zien?

AD fietstest Beste koop: Altec Diamond 8,8

Allereerst beginnen we bij de elektrische fiets die je volgens de AD fietstest het beste kan kopen. De Altec Diamond E-bike heeft namelijk de Beste Koop prijs gewonnen! De prijs kwaliteit verhouding is zo goed, dat het dus niet beter kan. Deze fiets heeft alles wat je van een E-bike mag verwachten. Comfortabele ondersteuning, versnellingen, verende voorvork, nette afwerking en dus ook een betaalbare prijs!

AD fietstest best getest: Tenways CGO800S 9,0

De fiets die als allerbeste uit de test is gekomen is de Tenways CGO800S. Deze moderne elektrische fiets heeft een stijlvol en net uiterlijk, perfect voor de fietsers van tegenwoordig. Je ziet amper dat deze fiets elektrisch is. Je zit ontspannen op de fiets door de fijne houding en de verende voorvork. Gemaakt van aluminium en dus volledig roestvrij. Een krachtige motor en ruime accucapaciteit zorgen voor een comfortabele rit!

Cortina Foss Stadsfiets Beste Koop: 8,3

De stadsfiets die je het beste kan kopen is de Cortina foss. Ben je van plan om dagelijks te fietsen naar bijvoorbeeld werk of school? Dan is er qua budget geen betere fiets te wensen dan de Coritna Foss. Een complete stadsfiets met de keuze tussen 7 of 3 versnellingen. Erg netjes afgewerkt, alle kabels zitten in het frame! Bovendien zorgt dat er voor dat je weinig onderhoud zal hebben aan deze fiets. De remmen zijn betrouwbaar en de zithouding perfect voor middellange afstanden.

Super73 ZX Fatbike: 8,7

De enige fatbike die in de prijzen is gevallen, dat zegt natuurlijk wel wat over De Super73 ZX! Dit merk is de voorloper op het gebied van elektrische fatbikes. Met een heuze community achter zich, zijn deze Amerikaanse fietsen het neusje van de zalm. Een comfortabel zadel, betrouwbare onderdelen en een genot om naar te kijken. Bekijk eens een van de productvideo’s en zie precies wat we bedoelen.

Cortina E-U4 Transportfiets: 7,9

De Coritna E-U4 transportfiets is de beste transportfiets in de AD fietstest. Deze betrouwbare en stevige fiets is dan ook het meest verkochte model van Cortina. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met de keuze tussen een midden- of voorwielmotor. Maar ook het aantal versnellingen heb je zelf in de hand. Ga je voor de aller beste variant van de Cortina E-u4? Dan raden wij de uitvoering met de Bosch Active Line middenmotor aan.

BSP Gaev 3 versnellingen: 8,2

Ook een fiets van volledige Nederlandse bodem zijn in de prijs gevallen. De BSP Gaev met 3 versnellingen heeft een erg net cijfer, dat vinden wij ook zeker niet gek. Elke BSP fiets is namelijk oer degelijk en gebouwd om lang mee te gaan. Deze fiets heeft een retro uiterlijk en handige voordrager. Het frame is stevig en gemaakt van staal. Deze aandacht voor kwaliteit en omgeving is nou precies wat we zo mooi vinden aan de fietsen van BSP. Je kan er zeker van zijn dat iemand echt zijn of haar best heeft gedaan voor jouw nieuwe BSP Gaev.

Andere prijs winnaars

Er zijn nog twee elektrische en twee reguliere fietsen die in prijzen zijn gevallen. Allemaal een 7,5 of hoger! De Altec Omega stadsfiets, deze is luxe uitgevoerd met 7 versnellingen, verende voorvork en betrouwbare remmen. De Avalon Cargo transportfiets, met praktische voordrager, 3 versnellingen en robuust frame. De WATT boston E-bike, met het unieke design, focus op kwaliteit en net weggewerkte kabels. Als laatste maar zeker niet de minste is er de Cortina Common elektrische stadsfiets. De meeste luxe versie beschikt over de uiterst betrouwbare Bosch Active line motr, 7 versnellingen en hydraulische schijfremmen. Stuk voor stuk allemaal top fietsen!

AD Fietstest 2023 prijswinnaars kopen?

Ben je net als ons ook zo enthousiast geworden van deze prijswinnende fietsen? Je kan ze makkelijk en snel bestellen via onze website. Echter staat elk van deze fietsen ook in een van onze fietsenwinkels. Daar kan je er zoveel testritjes op maken als je wilt. Ervaar zelf waarom deze fietsen gemiddeld een 8,5 hebben verdiend!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.