0 producten

Geen producten gevonden

Super 73 e-bikes

De Super 73 fiets is een e-bike die bij menig motor- en fietsliefhebbers erg populair is! De gedachtegang achter dit mooie merk is dan ook het samenbrengen van motorcultuur met de fiets. In onze ogen is dit heel goed gelukt. Bovendien heeft Super 73 een grote focus op mobiliteit, stijl en comfort gelegd. Zo zijn ze de voorloper geworden op het gebied van de elektrische fat bike. Een trend die we steeds vaker tegen komen. Het is dus ook helemaal niet gek dat Super 73, in een erg korte tijd, zo populair is geworden in Nederland! Wij leggen graag uit waarom.  

Voordelen van een Super 73 e-bike

De Super 73 e-bike heeft natuurlijk heel wat weg van een motor. Toch gaat het echt om een e-bike! Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo ben je gezond bezig, want je blijft in beweging. Daarnaast bespaar je op benzine en ben je milieuvriendelijk bezig. Goed voor je portemonnee én je karmapunten dus! Verder heb je in tegenstelling tot een motor geen helmplicht. Zo kun je genieten van je wapperende haren in de wind. Daarnaast kun je gewoon op elke fietspad terecht. Dit maakt de Super 73 e-bike ideaal voor bijvoorbeeld een stedelijke omgeving. Naast deze voordelen kun je nog van een aantal voordelen genieten:

- In tegenstelling tot een motorvoertuig geen registratie, licentie of kenteken nodig
- Geen verzekeringsplicht (maar wel mogelijk!)
- Voor e-bikes geld geen minimum leeftijd

Assortiment Super 73 fietsen

Binnen ons Super 73 assortiment hebben we een aantal modellen, waaronder de Super 73 ZX, de Super 73 S2 en de Super 73 ZG. Super 73 is in korte tijd uitgegroeid tot een heuse marktleider op het gebied van elektrische fatbikes. Houd daarom onze website goed in de gaten om al het nieuwe assortiment als eerste te krijgen. De realiteit liegt er niet om, deze fietsen gaan als warme broodjes naar buiten.

Super 73 S2 e-bike

De Super 73 S2 is een vrij nieuw model uit de Super 73 S-serie. Dit model is helemaal van nu. Zo kun je deze fiets koppelen aan de Super 73 app. Daarnaast heeft deze fiets een duidelijk LCD display met bluetooth. Hiermee kun je bijvoorbeeld eenvoudig een navigatie volgen. Niet alleen betreft technische snufjes zit je goed met deze topper! Zo heeft dit model ook een super comfortabele tweezits zadel.

Super 73 ZG

De Super 73 ZG is niet zomaar een elektrische fiets; het is een uiting van vrijheid en stijl op twee wielen in de vorm van een opvallende elektrische fatbike. Met zijn robuuste en avontuurlijke ontwerp, geïnspireerd door de klassieke fatbikes, en krachtige elektrische aandrijving, roept de Super 73 ZG een gevoel van avontuur en jeugdige energie op. Of je nu door de stad cruist of nieuwe off-road paden verkent, deze elektrische fatbike biedt een moeiteloze en leuke rit met een vleugje nostalgische flair. Met een knipoog naar het verleden en een blik op de toekomst, vertegenwoordigt de Super 73 ZG de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en vrijheid op de weg en off-road terrein.

Super 73 ZX

Laat je introduceren aan het vlaggenschip van Super 73: een meesterwerk dat niet alleen indruk maakt met zijn technische excellentie, maar ook met zijn onmiskenbaar krachtige persoonlijkheid. Gebouwd op een lichtgewicht aluminium frame, combineert deze fiets moeiteloos duurzaamheid met wendbaarheid, waardoor een harmonieus samenspel ontstaat dat je rijervaring naar nieuwe hoogten tilt.
Deze ultieme Super 73 e-bike biedt niet alleen een verbluffende esthetiek, maar ook een actieradius die je vrijheid en ontdekking stimuleert. Met een bereik van maar liefst 70 kilometer op één enkele lading, opent deze fiets de deur naar avonturen die voorheen buiten bereik leken te zijn. Of je nu een rit door de stad maakt, landelijke wegen verkent of jezelf onderdompelt in de natuur, de Super 73 vervoert je met vertrouwen en kracht.
En laten we het iconische ontwerp van deze Super 73 niet vergeten. Zijn super stoere uitstraling is niet alleen een visuele belofte van opwinding, maar ook een verklaring van individualiteit. Voorzien van doordachte details en vervaardigd met oog voor precisie, is het geen wonder dat dit model zo'n enorme populariteit geniet. Bovendien gaat het plezier verder dan alleen de technische aspecten; met verschillende trendy kleuropties kun je je persoonlijke stijl tot uiting brengen terwijl je door de straten of paden navigeert.
Samengevat, de Super 73 overstijgt alle verwachtingen en levert een complete fietservaring. Van zijn lichtgewicht aluminium frame tot zijn indrukwekkende actieradius en kenmerkende design, elk aspect is doordacht vormgegeven om jou de ultieme e-bike-ervaring te bieden.

Super 73 e-bike kopen

Ben je helemaal overtuigd van de Super 73 fiets en wil je overgaan tot aankoop? Dan zit je goed op superfietsen.nl! We leveren altijd super snel. Daarnaast maken we je fiets volledig rijklaar, helemaal kosteloos. Dit betekend dat je niet zelf nog hoeft te sleutelen. Wil je eerst liever een proefritje maken? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Je bent van harte welkom in één van onze fietsenwinkels. Onze Superstore in Rotterdam heeft niet alleen Super 73 e-bikes op voorraad, maar ook een indoortestbaan! Zo kan je in alle rust en veiligheid altijd een vrijblijvende proefrit maken.

Aanvullend advies nodig over Super 73 of kunnen we je ergens anders bij helpen? Laat het ons dan zeker weten! We helpen je graag.

Is Super 73 toch niet helemaal wat je zoekt? Geen paniek! Bekijk dan ook eens onze andere fatbike merken, zoals: Knaap fietsen en Phatfour fietsen. Of is een fatbike toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje in onze normale elektrische fietsen categorie!