Scooterwinkel Maassluis

Scooter winkel Maassluis

Bent u opzoek naar een scooterwinkel in Maassluis? Kom dan langs bij scooterwinkel Jos Lock 2-wielers /  Superfietsen Maassluis! Wij zijn gevestigd in Maassluis aan de Haven 11. Met de steeds drukker wordende straten zijn veel mensen op zoek naar een ander vervoersmiddel dan de auto. Zeker als u net wat verder van uw werk of school woont, is een scooter de perfecte oplossing. Veel goedkoper en zuiniger dan een auto én overal makkelijk te parkeren. Bij de scooterwinkel van Jos Lock 2-wielers / Superfietsen te Maassluis worden er scooters van veel verschillende merken aangeboden tegen een scherpe prijs. U kunt altijd een vrijblijvende testrit komen maken bij ons filiaal aan de haven van Maassluis. Kom vandaag nog langs!

Contactgegevens Superfietsen Maassluis

  Haven 11
  3143 BB Maassluis

Onze openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

 


Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels

Scooterwinkel maassluis
Scooters Maassluis

De beste scooters van Maassluis en omstreken


Elektrische fietsen

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën

Dames fietsen
Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen

Herenfietsen
Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen

Transportfietsen
Transportfietsen

Bekijk onze Transportfietsen

Elektrische fietsen
Elektrische fietsen

Bekijk onze e-bikes

 

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Superfietsen een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Superfietsen. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Superfietsen te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Superfietsen een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Superfietsen is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Superfietsen wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.