WATT fietsen: Deze WATT e-bike past bij jou

  • Geplaatst op
  • 0
WATT fietsen: Deze WATT e-bike past bij jou

Ben je verliefd op de charme van een klassieke fiets en combineer je dit het liefst met de luxe van een e-bike? Een elektrische fiets WATT beschikt over een retrodesign, terwijl de elektrische accu je verzekert van optimale trapondersteuning. En dus vang je twee vliegen in één klap! Bij Superfietsen hebben we meerdere WATT fietsen in de aanbieding. Graag vertellen we je meer over deze unieke, hippe en elektrische rijwielen voor de nieuwe generatie.

Waarom je kiest voor een WATT elektrische fiets

Er is altijd een goede reden om een van de WATT fietsen voor dames of heren aan te schaffen bij Superfietsen:

- Dankzij een WATT elektrische fiets verplaats je jezelf snel en duurzaam van A naar B.
- Met een WATT e-bike laat je zien wie je bent: stoer, uniek en doelbewust.
- Met een elektrische fiets WATT investeer je maximaal in een gezonde levensstijl.
- Geholpen door een WATT elektrische fiets fiets je altijd licht en comfortabel naar je bestemming.

Welke WATT e-bike past bij mij?

Superfietsen heeft diverse modellen WATT fietsen in het assortiment. We zetten vier populaire modellen voor je op een rij:
watt ebike
1. WATT Brooklyn: met deze blikvanger kom je altijd smaakvol voor de dag. Dit sportieve paradepaardje beschikt over hydraulische schijfremmen en het display is mooi weggewerkt in het stuur.

watt elektrische fiets
2. WATT New York: een snelle en oogverblindende fiets, ideaal voor gebruik in de stad. Dit minimalistische model is geïnspireerd op de bezorgfietsen in de drukke stad. Hij is ijzersterk en weegt slechts 16 kilo.

watt fietsen
3. WATT Boston: deze stoere stadsfiets beschikt over een typisch Nederlands design, maar dan wel in een elektrisch jasje. Dankzij de 250 watt achterwielmotor en onzichtbare batterij, bereik je met gemak een snelheid van 25 kilometer per uur.

watt fiets
4. WATT California: dit model WATT e-bike is er voor typische snelheidsduivels. Met gemak waan je je een weg door de stad. De achterwielmotor beschikt over twee geautomatiseerde versnellingen.

Liever alle WATT fietsen bekijken? Dat kan natuurlijk ook!

WATT: modern en innoverend fietsmerk

Stap je graag onbezorgd op een elektrische fiets? Met een WATT elektrische fiets kies je voor een ongekend stijlvol rijwiel. Elke elektrische fiets WATT is tot in de puntjes afgewerkt en beschikt over een krachtige motor. Dankzij de sterke accu heb je altijd de wind in de rug. De fietsaccu is verwerkt in het frame van de e-bike. Met een volle accu leg je gemakkelijk 40 tot 70 kilometer fietsend af. Dit maakt een WATT e-bike geschikt voor allerlei reisdoelen.

WATT fietsen kopen

Ben je enthousiast over de WATT fietsen in onze winkel? Doe inspiratie op in onze webshop en bestel online een WATT elektrische fiets. Achteraf betalen is mogelijk en ben je niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug. Kortom: maak een keuze uit een van onze WATT fietsen en selecteer een WATT e-bike voor een comfortabele rit naar werk, school of een andere bestemming. Al onze elektrische fietsen worden trouwens volledig gratis rijklaar voor je gemaakt. Dit betekend dat je niet zelf nog hoeft te sleutelen!

Heb je nog een vraag over een WATT elektrische fiets? Neem dan contact met ons op. We helpen graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.