5 producten

Watt Fietsen

Watt fietsen zijn stijlvol, comfortabel en echt helemaal van deze tijd! Dit zijn e-bikes voor de nieuwe generatie fietsers. Elke keer weer er op uit om er een top dag van te maken. Wanneer je wilt laten zien dat je modieus, stijlvol en gedreven bent. Dan zijn deze elektrische fietsen van Watt echt wat voor jou. Maak een statement met je fiets en laat de wereld zien waar je voor staat. Neem geen genoegen met minder dan het beste. Verzorgt en afgewerkt tot in de puntjes, jij en je fiets delen een passie voor stijl en comfort. Wie zegt dat e-bikes niet ook mooi kunnen zijn? Watt bewijst dat goed afgewerkte elektrische fietsen de toekomst zijn. Het valt haast niet op dat deze fietsen ook over een motor beschikken. Zo heb je altijd de wind in je rug. Onopvallend maar zeer krachtig en geruisloos. Watt fietsen: E-bikes for the new generation!

Verschillende Watt fietsen

Omdat Watt er voor iedere soort fietser wilt zijn, bestaan er verschillende uitvoeringen binnen dit merk. Het aanbod is dan wel wat beperkter dan bij de meeste fietsmerken. Echter zorgt Watt fietsen er voor dat elk model tot in de puntjes is uitgewerkt. Kwaliteit gaat boven kwantiteit natuurlijk. Zowel dames als heren kunnen genieten van deze mooie elektrische fietsen.

Watt Boston: Dit is het parade paardje van Watt fietsen. Een oer-Hollandse stadsfiets, maar dan in een nieuwe elektrische en innoverend jasje. Dit zijn robuuste fietsen met een mooie afwerking. Perfect voor in de stad en dagelijkse woon- werkverkeer. Met een 250 watt achterwielmotor en onzichtbare 36v batterij ben je heerlijk onderweg. Met een maximale snelheid van 25km/u voel je de buitenlucht langs je heen glijden. De ondersteuning is makkelijk met je duim te bedienen. Er zijn 5 ondersteuningsstanden om uit te kiezen.

Watt New York: Deze fiets heeft zijn design te danken aan de city that never sleeps. Geïnspireerd door de bezorgfietsen in de drukke stad. Minimalistisch, snel en wendbaar. Ontdaan van alles wat niet nodig is, maar met behoud van comfort onderweg. Ook deze fiets heeft 5 ondersteuningsstanden. Het frame bestaat uit aluminium, ijzersterk maar toch bijzonder licht. De watt fiets weegt nog geen 16 kilo! Ook heerlijk om mee te rijden wanneer de ondersteuning uitstaat.

Watt Brooklyn: Sportieve elegantie met een krachtige ondersteuning. Dit is het paradepaardje, neusje van de zalm en crème de la crème. Zowel een lust voor het oog als om mee te rijden. Snel, wendbaar en goed afgewerkt. Net als bij andere Watt fietsen is de accu netjes weggewerkt in de onderste framebuis. De Brooklyn beschikt over hoogwaardige onderdelen van Magura en Gates Carbon drive. Deze zogeheten belt-drive heeft veel voordelen ten opzichte van een reguliere ketting. Namelijk minder weerstand, minder slijtage en niet vatbaar voor vuil! De remmen zijn hydraulisch en bieden grote remkracht met een korte remweg.

Watt fiets kopen

Een fiets, al helemaal een elektrische Watt fiets, is een hele investering. Daarom wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je op een fiets zit die bij je past. Testen is dan ook geen probleem bij onze Superstore in Rotterdam. Hier kan je rondjes rijden op de indoortestbaan. Laat de fietsen van Watt je overtuigen. In het echt zijn ze nog mooier dan op de foto’s!  

Benieuwd welke Watt fiets bij jou past? Lees onze blog!