Wat zijn de nieuwe regels voor een verzekering! Superfietsen legt uit

  • Geplaatst op
  • 0
Wat zijn de nieuwe regels voor een verzekering! Superfietsen legt uit

Het bezitten van een elektrische fiets brengt niet alleen het plezier van soepel en snel reizen, maar ook de noodzaak om deze goed te verzekeren tegen diefstal of schade. Bij Superfietsen begrijpen we dit en daarom bieden we een gestroomlijnde manier aan om jouw e-bike te verzekeren met de betrouwbare ANWB Fietsverzekeringen. Dit proces hebben we zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk gemaakt, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: genieten van jouw mooie fiets.

Belangrijke Veranderingen in de Verzekeringsvoorwaarden sinds Maart

Vanaf maart zijn de eisen voor het verzekeren van elektrische fietsen aangescherpt. Voor een optimale bescherming en om in aanmerking te komen voor een ANWB fietsverzekering, heb je nu twee ART-gekeurde sloten nodig. Ten eerste is een ringslot vereist, dat minimaal een ART2-certificering moet hebben. Daarnaast is een kettingslot met een losse sleutel vereist, ook minimaal ART2-gekeurd. Let op, een insteekkettingslot voldoet niet meer aan de eisen en wordt door de ANWB niet goedgekeurd. Dit betekent dat je met een insteekkettingslot niet in staat zal zijn om een verzekering af te sluiten.

Waarom zijn Twee ART-Sloten Noodzakelijk?

De reden voor deze aangescherpte beveiligingsmaatregelen is de toename van diefstal bij elektrische fietsen, die vaak een hogere waarde hebben dan gewone fietsen. Met twee afzonderlijke, hoogwaardige sloten wordt jouw fiets een minder aantrekkelijk doelwit voor dieven en verhoog je de kans aanzienlijk dat je fiets daar staat waar je hem achterlaat.

Jouw Fiets Verzekeren via Superfietsen

Bij Superfietsen maken we het verzekeringsproces eenvoudig. Je kunt je elektrische fiets direct via ons verzekeren. Wij dienen de aanvraag voor jou in bij de ANWB. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je zeker weet dat alles correct wordt afgehandeld.

Volledige Ondersteuning Gedurende de Verzekeringsperiode

Als er tijdens de verzekeringsperiode iets gebeurt met je fiets dat binnen de dekking van de verzekering valt, hoef je je geen zorgen te maken. Wij regelen alles voor jou. Van het indienen van claims tot de communicatie met de verzekeraar, Superfietsen neemt alle zorg uit handen. Onze belofte is dat wij er altijd voor je zullen staan, zodat jij onbezorgd kunt blijven genieten van jouw elektrische fiets.

Waarom Kiezen voor Superfietsen en ANWB Fietsverzekeringen?

Kiezen voor Superfietsen en de ANWB Fietsverzekeringen betekent kiezen voor zekerheid en gemak. Met de strengere beveiligingseisen en onze uitgebreide klantenservice ben je verzekerd van een optimale bescherming en ondersteuning. Wij geloven dat een verzekerde fiets een gebruikelijke fiets is, en met de juiste sloten en verzekering kan je met een gerust hart de weg op.

Wacht niet langer en verzeker je elektrische fiets vandaag nog bij Superfietsen met de ANWB Fietsverzekeringen! Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over hoe we jou kunnen helpen. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een geïnformeerde keuze te maken. Beveilig je rit, verzeker je vrijheid.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.