Je nieuwe fiets betalen in termijnen

 • Geplaatst op
 • Door Jana
 • 5
Je nieuwe fiets betalen in termijnen

Online een fiets kopen en in delen betalen kan dat? Jazeker, dat kan! Bij ons heb je de mogelijkheid om gespreid te betalen. Handig wanneer je even krap bij kas zit en toch dringend een goede fiets nodig hebt.

Je nieuwe fiets betalen in termijnen

Wil je jouw nieuwe dames-, heren-, stadfiets of mountainbike betalen in termijnen? Dat is geen enkel probleem! Je kunt bij ons gespreid via In3. Lees verder om erachter te komen hoe dit precies werkt en wat de voordelen van deze betaalmogelijkheid precies zijn.

Hoe kan ik mijn fiets gespreid betalen?

Dat is heel simpel. Zodra je een fiets uit hebt gezocht die aan jou wensen voldoen, klik je op jouw winkelmandje. Vervolgens klik je op de oranje knop rechtsonder ‘bestelling afronden’’. Zodra je jouw adresgegevens en verzendmethode hebt ingevuld en aangevinkt zie je een kopje met betaalmethoden staan. Kies voor de optie In3 en rond de bestelling verder af.


Een bestelling plaatsen met In3, wat zijn de voordelen?

fiets in delen betalen

In3 - een fiets in 3 termijnen betalen
Ze zeggen weleens dat de beste dingen in 3 keer komen. Bij In3 kun je het artikel zoals je misschien al we doorhebt, in 3 termijnen betalen. Handig wanneer een grote uitgave even niet uitkomt. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente en BKR registratie. Je fiets betaal je online in 3 termijnen in een periode van 60 dagen. Het eerste deel, 1/3 van de prijs, los je direct af. Het tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en binnen de volgende 30 dagen los je het derde termijn af.

Alle voordelen van In3 op een rijtje:
- Geen eenmalige hoge kosten
- Geen rente
- Een fiets kopen in termijnen betalen zonder BKR (Geen schulden)
- Eerder aflossen is mogelijk en geheel rente vrij

LET OP: Krijg je een de melding dat de website van in3 niet beveiligd is? Geen paniek, de website is volledig veilig. Dit bericht komt vanuit je eigen (verouderde) netwerk. Je kunt nu het best de bestelling verder voortzetten vanuit een andere browser.

Wat te doen bij betaling geweigerd

Het kan zo zijn dat niet door de credit-check komt. Mocht dit gebeuren dan kan je het best contact opnemen met In3. Wij kunnen namelijk niet bij deze gevoelige gegevens!

Mijn aanvraag is afgewezen, waar kan dit aan liggen?

- Een bestelling plaatsen op afbetaling is momenteel alleen te gebruiken door Nederlands ingezetenen vanaf 23 t/m 75 jaar. 
- Deze betaalmethodes toetsen bij het BKR of je andere financiële verplichtingen hebt. Daarnaast worden er een aantal vragen over jouw financiële situatie gesteld. Plaats je een bestelling van boven de 1000 euro? Dan worden deze gegevens tijdens het aanvraagproces geverifieerd.  
- Heb jij een negatieve BKR registratie? Dan wordt jouw aanvraag afgewezen.
- Ben je net verhuisd en heeft er een wanbetaler gewoond op jouw adres? Dan kan het zijn dat je aanvraag onterecht afgewezen wordt. Neem in dat geval zeker contact op met de desbetreffende betaalmethode. Zij kunnen dit terugdraaien. 

Ben je benieuwd naar de reden van afwijzing of ben je het er niet mee eens? Dan kun je het best even contact opnemen met de desbetreffende betaalmethode. 

Contactgegevens 

IN3
ma tot vr 9:00 t/m 17:00 TEL: 088 - 39 93 333
[email protected]

Ik heb mijn bestelling teruggestuurd, wat nu?

Stuur je jouw aankoop retour? Dan geven wij dit door aan In3. Zij storten het bedrag dan terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Fiets kopen via Superfietsen.nl

Wil je een fiets bestellen via superfietsen.nl? Verstandige keuze! Wij hanteren altijd een laagste prijsgarantie, leveren ontzettend snel en bieden ook nog eens een uitzonderlijke service

Liever een fiets kopen en achteraf betalen

Meteen genieten van je aankoop maar pas achteraf de betaling voldoen? Dit is bij ons ook mogelijk! Met de betaalmethodes Afterpay of Klarna kun je jouw nieuwe fiets eerst uitpakken, uitproberen en ervaren. Binnen 14 dagen na levering kan je de rekening voldoen. 

Heb je nog vragen over de mogelijkheden tot gespreid betalen? Bel, chat of email met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Reacties

 1. Tim Tim

  Bedankt voor je reactie Hem! Helaas is het op dit moment niet mogelijk om met Spray Pay bij ons te betalen. Wel kan je bij ons in 3 termijnen betalen, dit kan je doen via de betaalmethode In3 en Klarna.

 2. Tim Tim

  Goedemiddag Monika,

  Bedankt voor uw getoonde interesse!

  Wij bieden enkel termijnbetaling aan van 3 maanden. Dit kunt u doen door te kiezen bij betaalmethode voor In3 of Klarna te kiezen.

 3. Monika Monika

  kan ik elektrische fiets kopen per maand betalen.Ik woon in Belgii. DankU
  Monika

 4. Jana Jana

  Beste Ina, bedankt voor je reactie! Helaas is deze betaalmogelijkheid nog niet geldig voor Belgische klanten. In3 is hier wel mee bezig. Waarschijnlijk zal het binnen nu en een jaar mogelijk worden.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.