Goedkope elektrische fietsen online kopen

  • Geplaatst op
  • 0
Goedkope elektrische fietsen online kopen

De e-bike is razend populair en wij snappen heel goed waarom! Door middel van een elektrische fiets ben je zonder al teveel moeite razendsnel op je bestemming. Bovendien ben je super gezond bezig, bespaar je een hoop geld op benzine en is de elektrische fiets lief voor het milieu. Gelukkig hoef je de bank niet te breken om mee te doen met deze trend. Wij hebben namelijk diverse goedkope elektrische fietsen in ons online assortiment. Daarbij is het mogelijk om je bestelling in delen te betalen. Handig!

Leestijd: 3 min

E-bike onder de duizend euro

Op Superfietsen heb je al een elektrische fiets voor minder dan duizend euro! 

goedkope elektrische fietsen online


Altec Sapphire, e-bike onder de 1000 euro in het kort:

Verstelbaar stuurpen
Doordat de stuurpen van de Altec Sapphire niet alleen in de hoogte maar ook naar voren of naar achteren te buigen is, zul je nooit meer last hebben van rugpijn!

Voorwielmotor
Door de voorwielmotor zul je altijd een wind-mee gevoel ervaren. Je wordt namelijk naar voren getrokken. Zo kom je nooit vermoeid aan op punt van locatie!

Makkelijk analoge display
Het display is erg eenvoudig te bedienen. Zelfs voor de meest a-technische persoon!

Actieradius
De Altec Sapphire heeft een maximale actieradius van 100 km. Je kunt dus heel wat ritjes maken op 1 volle accu. 

Comfortabel onderweg
De combinatie van de 3 versnellingen en voorwielmotor zorgt ervoor dat je zo iedereen voorbij zoeft, hard trappen is dus écht van verleden tijd!

Stevige v-brake handremmen
Veiligheid staat altijd voorop! Daarom is deze top e-bike voorzien van stevige v-brake handremmen waarmee je veilig afremt. 

Liever alle goedkope elektrische fietsen online bekijken? Klik op de onderstaande knop!

 

Elektrische fiets online bestellen 

Een goedkope elektrische fiets online bestellen, misschien vind je het nog even spannend. Wij snappen dit heel goed! Echter hanteren we een uitstekende service, ook wanneer je jouw e-bike online besteld. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelling pas te betalen wanneer je deze hebt ontvangen. Kies in dit geval voor de betaaloptie Klarna of Afterpay.

Binnen ons assortiment hebben we een ruime selectie aan verschillende e-bikes. Zo vind je zeker een model die past binnen jouw budget en andere wensen. Wist je dat je bij ons al een e-bike aan kunt schaffen vanaf 749,-? Dit bedrag kun je eventueel ook nog in delen betalen! 

De voordelen van een elektrische fiets

Zoals we eerder al hebben benoemd is de e-bike razend populair. Dit is helemaal niet vreemd, want de elektrische fiets neemt vele voordelen met zich mee! Graag noemen we de 5 belangrijkste voordelen.

1. Altijd comfortabel onderweg

Geen brug is nog te steil wanneer je fietst op een e-bike! Zelfs wanneer het hard waait trotseer je met gemak elke heuvel of obstakel.

2. Milieuvriendelijk

Dit komt neer op een simpele rekensom! Hoe vaker je de auto of jouw scooter inwisselt voor een e-bike, hoe minder CO2 je uitstoot.

3. Ruime selectie

We hebben zowel online als in onze fietsenwinkel in Rotterdam een ruime keuze aan diverse elektrische fietsen. Zo kun je altijd een model vinden die aansluit op jouw wensen. Benieuwd naar de beste goedkope elektrische fiets met middenmotor? Lees dan onze aanrader!

4. Bespaar geld

Een elektrische fiets is misschien even een investering, maar je haalt het er zeker uit. Zo kun je enorm besparen op benzine en het ov. Wist je dat het volledig opladen van je e-bike accu gemiddeld zo’n 16 cent aan energie kost? Dit weegt natuurlijk niet op tegen een volle tank benzine!

5. Elektrisch fietsen is gezond!

Elektrisch fietsen wordt door sommige sportieve fietsers gezien als valsspelen. Dit komt omdat je minder inspanning hoeft te leveren om op je bestemming aan te komen. Toch is elektrisch fietsen zeker niet minder gezond! Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die in het bezit zijn van een e-bike er vaker en langer op uitgaan. Elektrisch fietsen past dus heel goed bij een gezonde levensstijl.

Elektrische fiets te koop tegen een laagste prijsgarantie

Op superfietsen.nl koop je jouw goedkope elektrische fiets tegen een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel zult betalen voor jouw nieuwe fiets. Bovendien is het mogelijk om je bestelling in delen te betalen. Zo hoef je niet in een keer een hoop geld neer te tellen. Ondanks dat de e-bike even een investering is, haal je het geld er gelukkig wel uit.

Betaalbare elektrische fietsen online bestellen

Goedkope elektrische fietsen online kopen? Op Superfietsen.nl zit je dus goed! We hebben een ruim en divers assortiment aan betaalbare elektrische fietsen. Daarnaast leveren we snel en bieden we een uitstekende service. Kijk maar naar onze Kiyoh beoordelingen!

Heb je nog een vraag of kunnen we je helpen aan een goede e-bike? Neem dan contact op met ons. We helpen graag. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.