Altec Sapphire e-bike review – de ervaring van een klant!

  • Geplaatst op
  • 0
Altec Sapphire e-bike review – de ervaring van een klant!

Ben je opzoek naar een e-bike onder de 1000 euro? Dan zit je wat ons betreft goed met de Altec Sapphire! Deze topper is voorzien van een voorwielmotor, dit geeft je altijd een wind-mee gevoel. De bafang fietsmotor ondersteund bovendien 5 verschillende rijstanden. Zo ben je op iedere situatie goed voorbereid! Daarnaast heeft deze betaalbare elektrische fiets 3 Shimano Nexus versnellingen. Dit in combinatie met de kracht van de voorwielmotor maakt van elk ritje een feestje. Neem je het niet van ons aan? Dit kunnen wij goed begrijpen. Daarom hebben wij één van onze klanten gevraagd naar haar ervaring. Benieuwd? Lees snel verder!

Leestijd: 3 min

De ervaring van Adriana met de Altec Sapphire

Hierbij deel ik graag mijn Altec Sapphire review! Ik ben nu ongeveer 4 maanden in het bezit van dit model en gebruik hem bijna dagelijks. Ik fiets zo’n 5 kilometer naar mijn werk en pak mijn Sapphire ook regelmatig om een boodschap te doen.

Voordat ik mijn aankoop had gedaan, had ik natuurlijk al wat onderzoek gedaan online. Ik wist al een beetje wat ik wilde. Mijn focus lag vooral op een e-bike die niet te duur was en een krachtige ondersteuning bied. Daarnaast wilde ik niet teveel poespas, ik wilde gewoon een simpele e-bike die doet wat het moet doen. Met deze wensen in mijn achterhoofd keek ik een hele poos online, ik vond het moeilijk om direct een knoop door te hakken. Het is toch een hoop geld dat je neerlegt! Daarom besloot ik de klantenservice van Superfietsen te bellen.

Ik moet zeggen dat ik super goed geholpen ben. Er werd mij geen duurdere fiets aangesmeerd en er werd goed met mij meegedacht. Ook kreeg ik eerlijk advies, de Altec Sapphire was een goede e-bike maar het frame moest wel ingespoten worden met een blanke lak. Dit was omdat deze van staal is en dit materiaal kan roesten. Ook werd mij aangeraden om de fiets zo veel mogelijk binnen te stallen en anders gebruik te maken van een fietshoes. Goed advies waar ik dus zeker wat aan heb gehad, want mijn fiets ziet er prachtig uit. Na een redelijk lang gesprek heb ik besloten dat ik het wel aandurfde, ik bestelde de Altec Sapphire.

Tot mijn grote verbazing ontving ik mijn fiets redelijk snel, een aantal dagen later stond er een bezorger van PostNL voor mijn deur. Deze monteur nam het verpakkingsmateriaal mee en stelde de hoogte van mijn zadel en stuur meteen goed voor mij in. Ik was erg te spreken over de service en snelheid van bezorging, maar het belangrijkste, de kwaliteit van de fiets, wilde ik natuurlijk meteen uit testen. Dezelfde dag maakte in dan ook een lang ritje, en wat was ik blij! De fiets rijdt soepel, is stil en ik vind het model ook nog eens mooi. Het belangrijkste was dat ik heel wat kilometers kan maken op 1 accu en ik kom niet moe aan op bestemming.

Na de Altec Sapphire zo’n 4 maanden intensief gebruikt te hebben, kan ik niks anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. De e-bike rijd lekker, remt goed, gaat lang mee op 1 accu en is makkelijk te bedienen. Precies wat ik zocht en erg fijn dat het binnen mijn budget viel. Dus of ik de Altec Sapphire aan zou raden? Ja zeker! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en zou Superfietsen aan een vriend of vriendin aanraden.

Altec Sapphire kopen tegen een laagste prijsgarantie

Ben je overtuigd geraakt door de review van Adriana? De Altec Sapphire is bij ons te bestellen tegen een laagste prijsgarantie. Daarnaast bieden we een uitstekende service bij eventuele problemen en geven we je gewoon je geld terug mocht je niet blij zijn met je aankoop. Liever in 3 delen betalen? Dat kan ook! Kies voor de betaalmethode in3 bij het afrekenen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.