De Toekomst van Stedelijk Vervoer: Tenways Cargo One Bakfiets

  • Geplaatst op
  • 0
De Toekomst van Stedelijk Vervoer: Tenways Cargo One Bakfiets

In een wereld waar duurzaamheid en gemak hand in hand gaan, introduceert Tenways met trots haar nieuwste innovatie: de Tenways Cargo One bakfiets. Een perfecte mix van technologie, design en gebruiksgemak, speciaal ontworpen voor de dynamische stadsbewoner. En het goede nieuws is dat deze revolutionaire bakfiets nu verkrijgbaar is bij Superfietsen, zowel online als in onze fysieke winkels in Den Haag, Rotterdam en Delft.

 

Innovatief Design Ontmoet Functionaliteit

De Tenways Cargo One is niet zomaar een bakfiets. Het is een meesterwerk van Seamless Integration Design, waarbij alle kabels en componenten netjes zijn weggewerkt. Dit zorgt voor strakke lijnen en een verfijnd uiterlijk dat in het oog springt. Daarnaast is de bakfiets uitgerust met EV-style Sidelights, die niet alleen zorgen voor veiligheid maar ook het design naar een hoger niveau tillen.

Comfort en Veiligheid Voorop

Veiligheid en comfort zijn kernwaarden voor Tenways, en dat zie je terug in elk aspect van de Cargo One. De bakfiets beschikt over een Gates CDX Carbon Belt, bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsvrije karakter. Met de Elegant Step-through Frame stapt u moeiteloos op en af, ongeacht uw outfit. En dankzij de Selle Royal Saddle met Royalgel™ technologie geniet u van ongeëvenaard zitcomfort, terwijl de Suspension Front Fork en Four-piston Hydraulic Disc Brakes garant staan voor een soepele en veilige rit.


Aangepast Aan Uw Stijl en Behoeften

De Tenways Cargo One begrijpt dat elke rit uniek is. Daarom komt hij met een Child-customized cargo box van 800 liter, inclusief twee sets 5-punts veiligheidsgordels, ideaal voor het veilig vervoeren van uw kids of andere lading. De Cargo Covers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, inclusief een extra groene cover bij uw bestelling, waarmee u de bakfiets naar uw persoonlijke stijl kunt aanpassen. En voor wie graag zijn of haar eigen draai geeft aan de fietsbel, biedt de Customized Bell een aangenaam geluid dat voorbijgangers waarschuwt zonder de rust van uw passagiers te verstoren.


Prestatie en Duurzaamheid

De Cargo One is niet alleen een toonbeeld van design en comfort; het is ook een krachtpatser. Uitgerust met een Bafang M600 Mid-Drive Motor en een 960 Wh Portable Battery, biedt deze bakfiets ongeëvenaarde prestaties voor soepele, zelfverzekerde stadsritten. De Enviolo Stepless Shifting Hub en Schwalbe Big Ben Tires zorgen voor een naadloze versnelling en uitstekende grip op zowel stedelijke wegen als licht grind.


Ontdek de Tenways Cargo One bij Superfietsen

Met de introductie van de Tenways Cargo One bakfiets begint een nieuw tijdperk van stedelijk vervoer. Een tijdperk waarin stijl, comfort, en duurzaamheid samenkomen in één revolutionair vervoersmiddel. Ontdek deze unieke bakfiets nu bij Superfietsen, zowel online als in onze winkels in Den Haag, Rotterdam, en Delft. Stap over op de toekomst van mobiliteit met de Tenways Cargo One.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.