De beste elektrische vouwfiets met lage instap | onze aanrader!

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
De beste elektrische vouwfiets met lage instap | onze aanrader!

Op zoek naar de beste elektrische vouwfiets 2020 – 2021? Daar helpen we je graag bij. De onderstaande e-bike vouwfiets is niet alleen erg betaalbaar maar heeft ook een uitstekende kwaliteit in combinatie met fijne eigenschappen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

beste elektrische vouwfiets 2020
Altec Compact – Als beste getest!

De Altec Compact is volgens ons fietspanel de beste elektrische vouwfiets van 2020 – 2021! Graag leggen we je uit wat deze fiets zo uniek maakt.

Betaalbare prijs

Deze mooie vouwfiets heeft een zacht prijskaartje. Maar laat je hierdoor zeker niet misleiden! Ondanks de betaalbare prijs beschikt deze topper over zeer kwalitatieve onderdelen en erg fijne eigenschappen. De Altec Compact is dus niet alleen erg handig maar ook ontzettend comfortabel en sterk.

Verkrijgbaar in 3 of 6 versnellingen

Dit mooie model is er in twee varianten. Één met 6 derailleur versnellingen en een variant met 3 naaf versnellingen. Het model met de 3 naaf versnellingen is iets duurder. Dit komt omdat naafversnellingen ten opzichte van de derailleur versnellingen vrijwel onderhoudsvrij zijn. De keus hierin is volledig aan jou!

Licht en roestvrij

De Altec Compact is heerlijk licht en volledig roestvrij. Dit komt door het aluminium frame.

Krachtige voorwielmotor

De Anada voorwielmotor is erg krachtig en lekker stil. Met een actieradius van 60 tot 100 km kun je heel wat mooie fietsroutes afleggen. Gelukkig doe je dit ook in comfort, de Altec Compact heeft namelijk 5 elektrische rijstanden om uit te kiezen.

V-Brake handremmen

Goede remmen zijn onmisbaar op elke fiets, maar zeker op een elektrische variant! Door middel van de krachtige v-brake handremmen kom je gelukkig op ieder moment veilig tot stilstand. Bovendien is dit remsysteem erg laag in gewicht.

Verstelbaar stuurpen

Wanneer je een verstelbaar stuurpen gewend bent wil je niet anders meer! Nu is het stuur namelijk niet alleen verstelbaar in de hoogte maar kan deze ook naar voren of naar achteren gezet worden. Zo kun je echt altijd een houding aannemen die voor jou comfortabel voelt. Kom dus maar op met die lange fietsroutes!

Dubbelwandige velgen

De velgen zijn gemaakt uit dubbelwandig aluminium. Dit materiaal is roestvrij en licht. Bovendien is dit dubbelwandig materiaal erg sterk. Daarom verkleint dit de kans op een slag in het wiel aanzienlijk.

Lage instap

De Altec Compact elektrische vouwfiets heeft een lekker lage instap. Dit is erg fijn, nu kun je nog gemakkelijker op- en afstappen. Daarom is deze mooie vouwbike ook zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De voordelen van een e-bike vouwfiets

Aan een e-bike vouwfiets zit ontzettend veel voordelen! Graag zetten we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje.

Gratis mee in het openbaar vervoer

Zelfs binnen de spitsuren kan deze compacte fiets mee in het openbaar vervoer! Daarom wordt dit type fiets vaak gekozen door forenzen. Het kost bovendien, in tegenstelling tot een reguliere elektrische fiets, niks extra’s om de fiets mee te nemen in de trein, tram of bus.

Eenvoudig op te bergen

Dit model is lekker eenvoudig op te bergen. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je een appartement hebt zonder berging.

Comfortabel en lekker licht

Ondanks dat onze elektrische vouwfietsjes erg klein zijn in omvang, zijn ze groot in comfort! Dit komt omdat het frame is gemaakt uit aluminium. Dit materiaal is heerlijk licht en volledig roestvrij. Zo blijft de fiets niet alleen lekker lang mooi maar kun je deze ook overal gemakkelijk mee naar toe tillen.

De beste elektrische vouwfiets koop je op Superfietsen.nl

Ben je helemaal overtuigd en wil je overgaan tot een aankoop? Dan zit je goed op Superfietsen.nl! We hanteren namelijk niet alleen een laagste prijsgarantie, maar bieden ook een uitstekende service en leveren ontzettend snel. Daarnaast kun je er ook voor kiezen op je bestelling in delen of achteraf te betalen. Heb je nog advies nodig over een van onze elektrische vouwfietsen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Wij helpen graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.