Informatie over de Altec metro

Waar moet ik opletten bij het aanschaffen van de Altec Metro?

De Altec Metro stadsfiets met 7 versnellingen is veruit een van de meest populaire modellen van Altec fietsen. De Altec Metro is een gewilde fiets vanwege de voordelige prijs. Dit is dan ook een stadsfiets die aantrekkelijk is wanneer u zo min mogelijk wilt uitgeven. Het is wel belangrijk om te weten dat dit niet de meest hoogwaardige kwaliteitsfiets is uit ons assortiment. Er een aantal dingen belangrijk om te weten. Om u zo goed mogelijk te informeren over onze fietsen, willen we graag meer informatie met u delen zodat u ook weet wat de plus en minpunten eventueel kunnen zijn.  

Afmontage van de Altec Metro

Het is belangrijk om te weten dat onze fietsen zowel in doos als rijklaar kunnen worden afgeleverd. De voordelige Altec Metro stadsfiets is bijvoorbeeld een van onze fietsen waarbij wij aanraden om deze rijklaar aan te schaffen.  Bent u zelf heel technisch en heeft u affiniteit met het afstellen van derailleurversnellingen en v-brake remmen, dan kunt u deze uiteraard zelf monteren. Het is uiterst belangrijk dat met name de versnelling en rem goed zijn afgesteld. Onze ervaring is dat veel van onze klanten het afmonteren van deze fiets onderschatten en later tegen problemen aanlopen. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en te ondersteunen met extra beeldmateriaal. Wij voorkomen natuurlijk liever dan we genezen. Zo besparen wij u en onszelf zowel tijd als energie besparen.

Ervaringen van onze klanten met de Altec Metro

Zoals we eerder hebben aangegeven, is de Alec Metro stadsfiets veruit ons meest verkochte stadsfiets. Op het moment dat het verwachtingspatroon realistisch is en het overeenkomt met uw persoonlijke wensen, is de Altec Metro een prima fiets. De Altec Metro is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, zowel voor dames als heren. De Altec Metro is een stadfiets met een stalen frame, roestplekjes zijn dan helaas ook niet uit te sluiten. Wanneer de fiets vaak buiten staat en u wilt dat deze langer mooi blijft, is het aan te raden om naar een fiets te kijken met een aluminium frame. Ook is het belangrijk om te weten dat een derailleurversnelling en v-brake remmen meer onderhoud vergen dan bijvoorbeeld een naafversnelling met gesloten kettingkast en rollerbrake remmen. Laat de fiets dus met enige regelmaat nakijken en eventueel onderhouden bij een fietsenmaker.

Tips voor de Altec Metro

De Altec Metro is een leuke fiets voor een hele scherpe prijs. Wanneer u een fiets koopt is dit de Altec Metro een van onze aanbevolen modellen. Wanneer u hem door ons rijklaar laat maken, mag u er van uitgaan dat de fiets vakkundig is afgemonteerd en -gesteld. Dit zal u veel tijd en energie besparen, zodat u maximaal van de fiets kan genieten. De kosten voor het rijklaar maken van de Altec Metro bedragen €70-. Oh ja! Wanneer u de fiets inspuit met blanke lak, (met name alle boutjes en moertjes) kunt u de fiets beschermen tegen eventuele roestplekken en blijft uw fiets langer mooi.