3 producten

Bobike voorzitje | Altijd snel thuisbezorgd

Het kan best even spannend zijn, voor het eerst met je zoon of dochter op de fiets. Gelukkig zijn de voorzitjes van Bobike erg stevig, betrouwbaar en comfortabel! Zo kun je zonder zorgen genieten van elk ritje met jouw kleine koter.

Kinderzitjes van Nederlandse Bodem

Je wilt jouw kindje beschermen, kosten wat het kost. Dat snapt Bobike gelukkig heel goed! Deze fietsstoeltjes worden ontworpen met veiligheid en comfort in gedachte. Wanneer je kiest voor een zitje van dit merk kies je voor echt Hollandse degelijkheid! Deze kwalitatieve zitjes verzekeren vele veilige fietsritjes. Zo wordt het samen ontdekken van de wereld op de fiets wel héél leuk!

Kiezen voor een voorzitje

Breng je kleintje veilig van punt A naar punt B in een Bobike voorzitje. Deze fietsstoeltjes zijn geschikt voor alle kinderen tot een jaar of drie of tot een kilo of 15. Het is belangrijk dat deze kindjes zelfstandig rechtop kunnen zitten en ouder zijn dan 9 maanden. Voor deze leeftijd zijn ze nog te kwetsbaar. Wil je toch echt de allerjongste meenemen onderweg? Dan kun je kiezen voor een (elektrische) bakfiets. In de laadbak kun je een zitje monteren en hier kunnen zelfs de allerkleinste in mee! 

Niet geheel onbelangrijk: al onze kinderzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Bobike One Mini

Een populair voorzitje onder ouders is de Bobike One Mini. Dit zitje heeft meerdere prijzen gewonnen en dat is niet voor niks! Laten we beginnen het met het uiterlijk van dit zitje. Dit design komt goed tot zijn recht op iedere fiets en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke en hippe kleuren. Daarnaast is het materiaal dubbelwandig en dus extra stevig. De comfortabele zitting is gemaakt van waterafstotend materiaal. Maar niet alleen de kussentjes zelf zijn comfortabel en zacht. De schouderriempjes zijn dit ook! Deze zullen dus niet vervelend in de armpjes van je vrolijke koter snijden. De voetsteuntjes zijn eenvoudig én zonder gereedschap te verstellen. Zo kan je zoon of dochter altijd een fijne houding aannemen. Daarnaast wordt dit zitje geleverd mét montagemateriaal. Deze hoef je dus niet nog los bij te bestellen.

Nog even in het kort:

- De Bobike One Mini heeft meerdere prijzen gewonnen
- Mooi klassiek design
- Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren
- Stevig, dubbelwandig materiaal
- Zitting is gemaakt van waterafstotend materiaal
- Comfortabele, niet snijdende schouderriempjes
- De voetsteuntjes zijn eenvoudig, zonder gereedschap, te stellen
- Inclusief montage materiaal

Bobike accessoires

Het hoeft natuurlijk niet, maar je kunt ook er ook voor kiezen om een aantal Bobike accessoires bij je zitje te bestellen. Deze extra’s maken de ritjes nóg comfortabeler en leuker! Denk bijvoorbeeld aan een bobike windscherm, een bobike slaaprol, bobike regenhoes of een bobike helm. Een windscherm houdt vervelende vliegjes onderweg tegen. Een helm biedt extra veiligheid, een regenhoes houdt het zitje droog en op de slaaprol kan je kindje een heerlijk dutje doen.


Bobike fietsstoeltje voor kopen

Ga je voor een Bobike fietsstoeltje? Dan heb je een uitstekende keus gemaakt. Wanneer je dit stoeltje op een werkdag voor 16.00 besteld, geven wij jouw bestelling dezelfde dag nog mee aan DHL. Vaak heb je deze dan al de volgende dag in huis. Gelukkig is het monteren van een zitje van Bobike is zo gepiept! Dit komt door het click & go systeem.   

Heb je nog een vraag over één van onze artikelen? Neem dan contact op met één van onze klantenservicemedewerkers. Zij helpen graag!