Bobike achterzitje kopen | Altijd snel geleverd

Ben je op zoek naar een goed achterzitje voor op de fiets? Dan zit je goed met een Bobike kinderzitje! De achter fietsstoeltjes van dit mooie merk zijn geschikt voor de kids tot 6 jaar of tot een gewicht van 22 kilo. Naast de reguliere achterzitjes kun je ook kiezen voor een Bobike juniorzitje. Deze zitjes zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar met een gewicht tot 35 kilo.

Bobike Juniorzitje

Een Bobike juniorzitje is hét steuntje in de rug voor de vrolijke koters met een leeftijd van 5 tot 10 jaar oud. Dit stoeltje ondersteunt de rug en geeft toch genoeg bewegingsvrijheid. Natuurlijk is er aan de veiligheid gedacht. Daarom heeft dit zitje een stevige heupgordel. Zowel de gordel als de voetsteuntjes zijn verstelbaar. Dit maakt het aannemen van een comfortabele houding erg gemakkelijk. Bovendien is dit zitje multifunctioneel. Wanneer deze is dichtgeklapt kun je de handige tassengordel gebruiken om je bagage vast te zetten.

Het Bobike Classic Junior zitje wordt geleverd met montagemateriaal. Hiermee kun je het zitje bevestigen aan de zadelbuis van de fiets.

Het Bobike junior zitje in het kort:

- De voetsteuntjes zijn verstelbaar
- De heupgordel is verstelbaar
- De bekleding is niet alleen zacht maar ook waterafstotend
- Ook te gebruiken als bagagedrager

Bobike fietszitje achter

Een ouder neemt haar of zijn kind natuurlijk het liefst overal veilig mee naar toe. Daarom kiezen veel ouders voor een Bobike zitje. Dit merk heeft veiligheid namelijk erg hoog in het vaandel staan. Ze hebben niet voor niks meerdere prijzen gewonnen! Daarbij zijn deze zitjes lekker makkelijk te monteren, zien ze er mooi uit en zitten ze erg comfortabel. Deze zitjes laten dus weinig te wensen over!

Wanneer moet ik kiezen voor een achterzitje?

Je zoon, dochter of kleinkind kan op een achterzitje plaatsnemen van een jaar of 3 tot 6 of een gewicht van 9 tot 22 kilo. Je kunt het best switchen van een voorzitje naar een achterzitje wanneer er een broertje of zusje is bijgekomen of wanneer het kindje te zwaar is geworden voor een voorzitje.
Veel ouders kiezen voor het populaire achterzitje Bobike One. Deze is erg makkelijk te monteren door het click & go systeem en komt met een dragerbevestiging. Het materiaal is dubbelwandig en dus erg sterk en goed ondersteunend. Bovendien zijn de riempjes en voetsteuntjes verstelbaar voor optimale comfort. Staat de fiets weleens buiten en wil je het zitje lekker droog houden? Dan kun je ook een Bobike regenhoes bestellen.

Bobike kinderzitje kopen

Je nieuwe Bobike kinderzitje koop je eenvoudig op Superfietsen.nl. Zo geniet je altijd van een laagste prijsgarantie én een snelle levering. Daarbij kun je ervoor kiezen om jouw bestelling in delen of achter te betalen.

Heb je nog advies nodig over één van onze fiets kinderzitjes? Laat het onze klantenservice dan weten! Zij helpen je graag met het kiezen van het juiste fietsstoeltje.