2 producten

Een fietskrat voor iedereen

Tegenwoordig is het niet meer uit het straatbeeld te denken. Niet alleen voor schoolgaande jeugd maar ook voor het doen van boodschappen is een fietskrat ideaal. Je ziet het steeds vaker, allemaal leuk gekleurde fietskratten in verschillende maten.

Voor elke maat fiets is er wel een passende krat beschikbaar. Zelfs voor de kleinste transportfietsen zijn er kratten beschikbaar. Op onze website hebben we een ruim aanbod aan fietskratten in verschillende kleuren van verschillende leveranciers zoals Basil, Kerrie of Urban Proof.

 

Wanneer gebruik je een krat voor de fiets?

Een fietskrat is vooral handig om je schooltas, sporttas en of boodschappen in op te bergen. Ten opzichte van een fietstas bied een fietskrat net even meer overzicht omdat deze bijna altijd op een voordrager is gemonteerd. Elke fiets met een voordrager is geschikt voor het plaatsen van een fietskrat. Ook op bepaalde modellen die nog geen voordrager hebben is het natuurlijk mogelijk om deze er achteraf op te monteren.

Een stuurslot of stabilisator is handig om te hebben op je fiets wanneer je een krat of mand wil bevestigen. Een stuurslot of stabilisator zorgt er namelijk voor dat je fiets stabiel blijft staan, ook met extra gewicht op de drager.

 

Hoe bevestig je een fietskrat?

De meeste kratten worden middels tiewraps permanent bevestigd. Al zijn er ook kratten die klikbaar zijn. De Cortina Common heeft bijvoorbeeld een aangepaste voor en bagagedrager die het mogelijk maakt om je fietskrat of mandje eenvoudig te klikken waardoor deze ook heel makkelijk afneembaar word.

Welke extra accessoires zijn er voor een fietskrat?

De meeste fietskratten hebben geen deksel of afdekhoes maar deze zijn voor de meeste eventueel wel los verkrijgbaar. Je kan zo een hippe samenstelling maken en je fiets volledig personaliseren. Behalve een afdekhoes kun je ook een zadelhoes in dezelfde kleur aanschaffen.

 

Welke merken fietskratten kunt u bij ons aanschaffen?

Ons veruit meest verkochte fietskratten zijn de Kerrie, Basil en de Urban Proof voor de kleintjes. De Urban Proof fietskratten zijn uiterst geschikt voor de 24 en 26 inch transportfietsen, maar ook als je niet een al te grote krat wil kun je de Urban Proof gebruiken op een 28 inch fiets. Urban Proof heeft een prachtige collectie aan fietskratten in heel veel verschillende kleuren. Zo vind je er zeker één die bij jouw fiets past!

De Kerrie kratten zijn iets groter dan de Urban Proof en hebben iets weg van de klassieke melkkratten van vroeger. Een Kerrie Krat is met name voor de 28 inch transportfietsen ideaal. Ook bij dit merk is er een ruim aanbod van verschillende kleuren.

Basil heeft misschien wel het grootste aanbod aan fietskratten. Basil bied haar fietskratten aan in veel verschillende kleuren maar ook maten. Basil heeft écht fietskratten voor iedereen!

 

Fietskrat kopen met snelle levering

Ben je enthousiast en wil je een fietskrat aanschaffen kijk dan even op onze categoriepagina en maak je keuze! Weet je het toch niet helemaal zeker kan je ons natuurlijk om extra advies vragen, onze adviseurs helpen je graag verder bij het maken van de beste keuze.

Bestel je jouw fietskrat voor 16.00 op een werkdag? Dan sturen wij deze dezelfde dag nog op! Zo heb je jouw bestelling super snel in huis.