4 Valentijns date ideeën voor fietsers

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 1
4 Valentijns date ideeën voor fietsers

De maand februari is de perfecte tijd om jouw liefde en genegenheid uit te drukken. Dit kan je geheel op jouw manier doen! Fietsen is misschien niet het eerste woord waar je aan denkt bij romantiek, maar samen een ritje maken in een mooie omgeving kan een ontzettend leuke date zijn. Benieuwd naar onze fiets-gerelateerde Valentijns ideeën? Lees dan snel verder!

1. Plan een romantisch ritje naar een mooie locatie

Oke, we geven toe, deze licht wat voor de hand, maar is hierdoor niet minder leuk. Zorg ervoor dat je van te voren goed plant waar je naar toe wilt, en hoelang dit duurt. Verras je date aan het einde van de rit met een romantisch diner of, als het weer een beetje meewerkt, hou een picknick in een mooi parkje. Nog een tip; parkeer je fiets zodra je op bestemming aankomt en maak samen een wandeling (bijvoorbeeld langs het waterkant!). Dit ritje is een stuk gemakkelijk met een transportfiets, zo kun je die zware picknickmand gemakkelijk op de voordrager kwijt!

2. Verras je partner met een nieuwe accessoire voor hun fiets

Iedereen houdt van cadeautjes! Fietst je partner graag? Geef een leuke fietsaccessoire als geschenk! Dit is meteen dé ideale manier om de clichéchocolaatjes te vermijden. Geef bijvoorbeeld een mooie fietsmand cadeau. Deze zou je ook meteen kunnen vullen met kleine (fiets)cadeautjes. Denk aan een bidon, een handgeschreven kaartje of mooie bloemen.

3. Kies samen een mooie fiets uit!

Werkt de fiets van je partner niet meer naar behoren en is deze nu écht aan vervanging toe? Voor iedereen die echt grootst uit wilt pakken, verras je geliefde met een gloednieuwe fiets. Je kunt samen langs bij een van onze servicepunten of winkel in Rotterdam om een testritje te maken. We hebben een servicepunt in Delft, Den Haag, Maassluis, Rijswijk en Arnhem. Je kunt de nieuwe heren of damesfiets natuurlijk ook gewoon meteen bestellen op onze website.Bestel je de fiets in doos? Wanneer je deze op een werkdag besteld, wordt deze dezelfde dag verzonden. Dan kunnen jullie de fiets meteen gezellig samen in elkaar zetten.

4. Geef je fiets wat liefde met een onderhoudsbeurt (met 50% korting)

Is de grootste liefde in jouw leven op dit moment je fiets? ;) Ga langs bij een kundige fietsmonteur en laat je fiets controleren. Zo leven jij en je fiets nog lang en gelukkig! Wanneer je jouw onderhoudsbeurt online aanschaft ontvang je ook nog eens 50% korting! 

(Alvast) een fijne Valentijnsdag!

Reacties

  1. Nevel Nevel

    Leuk om te lezen! Ik dacht eraan om een fiets voor mijn partner te kopen omdat hij die van mij altijd leent. Zal het morgen bestellen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.