Superfietsen Zakelijk: Bedrijfsfietsen met voordeel!

 • Geplaatst op
 • 0
Superfietsen Zakelijk: Bedrijfsfietsen met voordeel!

Superfietsen bediend bedrijven in heel Nederland met het succesvol opzetten en onderhouden van fietsenparken. Bijvoorbeeld voor eigen personeel, maar ook voor verhuur in bijvoorbeeld de recreatiebranche. Zowel voor de aanschaf van nieuwe fietsen als het onderhoud aan een bestaand fietsenpark kan je bij ons terecht.

Bedrijfsfietsen zie je echt overal. Steeds meer bedrijven gebruiken de bedrijfsfiets als vervoersmiddel tussen verschillende locaties of als creatieve beloning voor het personeel.


Waarom Superfietsen zakelijk?

 • Custom label mogelijk: Precies de fiets die past bij jouw bedrijf
 • Monteur op locatie: Alles perfect gemonteerd en ondehouden
 • Grote partijen: Meer dan 30.000 fietsen in eigen voorraad
 • One-stop-shop: Nieuwe (e)bikes, onderhoud & de juiste verzekeringen

Superfietsen is een snelgroeiend merk, met 3 fietsenwinkels, een webshop, eigen bezorg/onderhoudsdienst en servicepunten door heel het land. Met duizenden fietsen, accessoires en onderdelen in het assortiment zit er altijd wel iets passends tussen.

Naast het leasen van fietsen voor personeel, is het zakelijk aanschaffen van een fiets een aantrekkelijk alternatief. Het brengt namelijk een aantal prettige fiscale voordelen met zich mee. Zo kun je de 21% BTW terugvorderen na de aankoop van een bedrijfsfiets. Daarnaast is ook makkelijk om in één keer een grote partij fietsen te bestellen.

Afspraak maken?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze Superfietsen Zakelijk pagina. Daar kan je direct contact opnemen of een offerte aanvragen voor elke fiets die jouw bedrijf nodig heeft. Nooit meer zorgen over het vervoer van je werknemers of het onderhoud aan je fietsenpark. Wij ontzorgen ieder bedrijf volledig!

Montage en onderhoud op locatie

Tijdig en goed onderhoud van fietsen zorgt ervoor dat de levensduur van de fietsen wordt verlengd. Daarnaast verkleint het de kans op schade en vergroot het de veiligheid van uzelf of uw werknemers. Superfietsen neemt de zorg voor uw nieuwe fietsenpark volledig uit handen. De monteur komt langs op locatie om alles af te stellen, na te kijken en te controleren. Deze check wordt ook precies zo in een van onze fietsenwinkel uitgevoerd. Daarna weet u zeker dat er weer vol op gebruik gemaakt kan worden van het fietsenpark.

 

Reacties

 1. Tim Tim

  Hi Francis,

  Bedankt voor je reactie en de getoonde interesse!

  Om je persoonlijk advies te kunnen geven wat voor jou en je kinderen geschikte fietsen zouden zijn. Zal ik je willen vragen om via onderstaande link het contactformulier in te vullen. Zodat wij ook de benodigde gegevens van je hebben om je te benaderen voor het advies!
  https://www.superfietsen.nl/service/contactformulier/

  Fijne dag gewenst!

 2. Francis Haseth Francis Haseth

  Mijn naam is Francis,

  Ik heb 3 tieners die dagelijks 30 a 45 min naa school moeten fietsen, ik ben op zoek naar betaalbare lease electrische fietsen. Ik moet ook naar het werk fietsen die ong 35 min fiets tijd neemt.

  Graag ontvang ok meer info. Misschien fietsen die je leas betaald maar uiteindeliik niet van jou worden, is dit ook een optie zodat wanneer je wil kan je het lease contract opzeggen?

  Graag hoor ik van u.

  M.v.g,

  Francis Haseth

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.