Studentenfiets | De beste budget fiets voor jou!

  • Geplaatst op
  • 0
Studentenfiets | De beste budget fiets voor jou!

Op zoek naar een goede studentenfiets waarvoor je niet te diep in de buidel hoeft te tasten? Wij hebben de beste budget fiets voor jou! Deze topper is niet alleen betaalbaar, maar beschikt ook nog eens over fijne specificaties. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Alle budget fietsen bekijken

Hieronder hebben we een aanrader aan de beste budget / studentenfiets voor je geselecteerd. Wil je liever zelf rondkijken? Dat mag natuurlijk ook!

budgetfietsen

Onze aanrader, Altec Marquant: slim alternatief Swapfiets

De Altec Marquant is een slim alternatief op de swapfiets of andere fietsabonnementen. Deze stoere studentenfiets is namelijk super betaalbaar en kwalitatief sterk. Bovendien is het mogelijk je fiets in delen te betalen. Zo kun je met een klein bedrag per maand al gebruik maken van een goede fiets. Ben je dus op zoek naar de beste budget fiets voor jou? Dan kunnen wij deze degelijke tweewieler zeker aanraden.

 

studentenfiets

Graag stellen we de Altec Marquant studentenfiets aan je voor!

Ze is stevig

Deze kwalitatieve budget fiets is erg sterk! Dit komt mede dankzij het stalen frame. Staal is enorm stevig. Zo doorsta je weer én wind.

Ze is onderhoudsvriendelijk

Doordat deze studentenfiets over een gesloten kettingkast beschikt, heb je er weinig omkijken naar. Echt een uitkomst voor een drukke student dus!


3 Shimano naafversnellingen

De Altec Marquant beschikt over 3 Shimano naafversnellingen. Zo zijn ook de langere afstanden goed te doen. Dit type versnelling is wederom volledig onderhoudsvrij!

V-brake handremmen
Natuurlijk zijn remmen een ontzettend belangrijk onderdeel van een fiets. De v-brake handremmen die je vind op de Altec Marquant zijn lekker licht. Bovendien kun je door middel van dit type remsysteem altijd daadkrachtig tot stilstand komen.

 

Dubbelwandig aluminium velgen

Deze studentenfiets heeft dubbelwandig aluminium velgen. Dit maakt de kans op een slag in het wiel meteen een stuk kleiner! Als bijkomend voordeel is aluminium licht en volledig roestvrij.

De Altec Marquant studentenfiets als budget fiets voor jou!

Ja, de Altec Marquant studentenfiets heeft écht alles in huis. Wij snappen dan ook niet hoe dit juweeltje deze prijs kan hebben. Zeker omdat je bijna geen onderhoudskosten zult hebben aan deze fiets. Een stuk goedkoper dan zo’n abonnement en daarom een slim alternatief op bijvoorbeeld de Swapfiets. Deze beste budget fiets bewijst dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn! Wil je niet in één keer afrekenen? Dan kun ook je bestelling in delen betalen. Wist je trouwens dat we enorm snel leveren? Wanneer je jouw nieuwe studentenfiets voor 16:00 besteld, verzenden wij deze dezelfde dag nog! Natuurlijk kun je ook gewoon kijkje nemen in ons assortiment aan budget fietsen.

Heb je nog vragen over deze studentenfiets of kunnen we je ergens anders bij helpen? Laat het ons dan vooral weten! We helpen je graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.