Onze top 3 damesfietsen

  • Geplaatst op
  • 0
Onze top 3 damesfietsen

Damesfietsen zijn er in allerlei soorten en maten, en het kan lastig zijn om de perfecte fiets te vinden die past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Daarom hebben wij voor jou de damesfiets top 3 samengesteld. Hierin staan de meest populaire en best verkochte damesfietsen op onze website. Benieuwd naar onze top 3? Lees dan snel verder!

Altec Omega damesfiets 28 inch 7v

Op nummer 1 van onze damesfiets top 3 staat de Altec Omega. Deze fiets is een echte allrounder en geschikt voor zowel dagelijks gebruik als recreatieve ritten. De fiets heeft een lichtgewicht aluminium frame. Dit zorgt voor een comfortabele en wendbare rijervaring. Daarnaast is de fiets voorzien van 7 Shimano versnellingen. Waardoor je altijd gemakkelijk kunt schakelen en de juiste trapfrequentie kunt vinden. De Altec Omega heeft bovendien een fraai en modern design, waardoor je zeker gezien mag worden op deze fiets!
Benieuwd naar de Altec Omega? Bekijk hem dan snel hieronder:


Cortina U4 Transport Damesfiets

Op nummer 2 van onze damesfiets top 3 staat de Cortina U4. Deze fiets is perfect voor wie op zoek is naar een trendy en stijlvolle transportfiets. De fiets heeft een stevig aluminium frame en is voorzien van 7 Shimano versnellingen, waardoor je ook op langere afstanden gemakkelijk kunt blijven trappen. Daarnaast Bestaat deze stoere transportfiets ook met 3 naaf versnellingen of single speed. De Cortina U4 heeft bovendien een handige voordrager, waarop je gemakkelijk je tas of boodschappen kunt vervoeren. Deze fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd wel een U4 die past bij jouw persoonlijke stijl!
Benieuwd naar de Cortina U4? Bekijk hem dan snel hieronder:


Altec Walesa
Damesfiets 3v

Op nummer 3 van onze damesfiets top 3 staat de Altec Walesa. Deze fiets is een echte klassieker en heeft een elegant en tijdloos design. De fiets heeft een stevig stalen frame en is voorzien van 3 Shimano versnellingen, waardoor je altijd op jouw eigen tempo kunt fietsen. Daarnaast is de Altec Walesa uitgerust met het rollerbrake remsysteem dit is een gesloten en goed beschermd remsysteem, wat dit type rem zeer onderhoudsvriendelijk maakt.
Benieuwd naar de Altec Walesa? Bekijk hem dan snel hieronder:


Naast deze top 3 damesfietsen hebben wij uiteraard nog veel meer fietsen in ons assortiment die geschikt zijn voor vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve fiets voor lange fietstochten of juist een stadsfiets voor dagelijks gebruik. Bij Superfietsen vind je altijd de fiets die bij jou past.

Naast onze damesfietsen hebben wij ook een uitgebreid assortiment herenfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Zo kun je bij ons terecht voor fietsen voor het hele gezin. En wist je dat wij ook regelmatig leuke acties en aanbiedingen hebben? Houd onze website goed in de gaten om geen enkele deal te missen!

Bij Superfietsen vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop. Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie op diverse merken en 14 dagen bedenktijd.

Kortom, ben jij op zoek naar de perfecte damesfiets? Neem dan snel een kijkje op onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment! Heb je nog vragen of wil je graag advies bij het kiezen van jouw nieuwe fiets? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.