Ontdek de Tenways CGO009: De Stijlvolle Slimme E-Bike Voor de Moderne Stedeling

  • Geplaatst op
  • 0
Ontdek de Tenways CGO009: De Stijlvolle Slimme E-Bike Voor de Moderne Stedeling

In een wereld waar duurzaamheid en technologie steeds belangrijker worden, introduceert Tenways de CGO009, een elektrische fiets die niet alleen de aandacht trekt met zijn elegante design, maar ook met geavanceerde slimme functies die de stedelijke mobiliteit naar een hoger niveau tillen. En het goede nieuws? Dit indrukwekkende nieuwe model is nu verkrijgbaar bij Superfietsen in Den Haag, Rotterdam, en Delft, alsook online via onze website.

 

Design en Uitstraling

De Tenways CGO009 onderscheidt zich met een strak en modern uiterlijk, gekenmerkt door glad afgewerkte lasnaden en een monochrome kleurstelling, vooral opvallend in de kleur Midnight Black. Het design volgt de trend van slimme fietsen met hoge stuurposities en geïntegreerde verlichting, maar voegt daar een eigen draai aan toe met kenmerkende details zoals de unieke koplamp met twee lenzen en de slanke zadelpen die naadloos overgaat in de bovenbuis. De fiets is uitgerust met stevige aluminium spatborden, een achterdrager, en een permanent geïnstalleerd verlichtingssysteem, klaar voor dagelijks gebruik in de stad.

 

 

Technologie en Prestaties

Op technologisch gebied zet de CGO009 grote stappen voorwaarts met de introductie van Tenways' eerste eigen naafmotor, de C9, die met 40 Nm koppel aan de top van zijn klasse staat. De fiets biedt een harmonieuze ondersteuning dankzij een geïntegreerde koppelsensor, wat resulteert in een natuurlijke en stille rijervaring. Verder is de CGO009 uitgerust met een slimme module die constant kan worden bijgewerkt via firmware-updates, en beschikt over een bewegingssensor en een GPS-zender voor het lokaliseren van de fiets. Dit wordt aangevuld met handige meldingsfuncties en navigatiemogelijkheden via de Tenways-app, waardoor de fiets niet alleen functioneel, maar ook veilig en gebruiksvriendelijk is.

Smart Features

De Tenways-app verrijkt de rijervaring door real-time locatie tracking, bewegingsmeldingen, en de mogelijkheid om een "veiligheidszone" in te stellen. Als de fiets deze zone verlaat, ontvangt de gebruiker een pushmelding. Daarnaast biedt de fiets een praktische boostfunctie voor extra snelheid, ideaal voor het snel overbruggen van korte afstanden of het beklimmen van hellingen.

Verkrijgbaarheid

Het is ons een genoegen te kunnen aankondigen dat de Tenways CGO009 nu beschikbaar is bij Superfietsen in Den Haag, Rotterdam, en Delft. Voor degenen die liever vanuit het comfort van hun eigen huis winkelen, is de fiets ook online te bestellen via onze website. Met deze uitgebreide beschikbaarheid hopen we het voor iedereen gemakkelijk te maken om deze innovatieve en stijlvolle e-bike te bemachtigen.

Conclusie

Met een verkoopprijs van €2.399 biedt de Tenways CGO009 veel waarde. Het is een fiets die indruk maakt zonder de slimme functies: het design is aantrekkelijk, de afwerking is van hoge kwaliteit, en de uitrusting is compleet. De nieuwe en zeer stille riemaangedreven motor is ook indrukwekkend, en de ondersteuning is extreem natuurlijk dankzij de koppelsensor. Nieuwe functies zoals tracking via GPS, bewegingsrapporten of navigatie binnen een enkele app, evenals de praktische boostfunctie, geven de fiets extra waarde die nog maar op weinig fietsen te vinden is.

Voor de moderne stedeling die waarde hecht aan stijl, duurzaamheid en slimme technologie, is de Tenways CGO009 een uitstekende keuze. Metzijn geavanceerde functies, strakke ontwerp en eerlijke prijsstelling zet deze e-bike een nieuwe standaard voor stedelijke mobiliteit. En nu, met de beschikbaarheid bij Superfietsen in de grote steden Den Haag, Rotterdam, en Delft, evenals de optie om online te bestellen, is het gemakkelijker dan ooit om deel uit te maken van de toekomst van urban biking. Ontdek zelf de revolutionaire Tenways CGO009 en ervaar de ultieme combinatie van stijl, comfort, en slimme technologie.

 

CGO009

Reacties

  1. Floor Floor

    Hi Thomas, helaas is inruilen niet mogelijk. Indien we je nog ergens anders bij kunnen helpen ben je altijd welkom om contact op te nemen met onze klantenservice

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.