Mijn ervaring met de Cortina Foss

  • Geplaatst op
  • 0
Mijn ervaring met de Cortina Foss

De Cortina Foss is een erg populaire stadsfiets! Wij snappen heel goed waarom. Het eerste wat je waarschijnlijk opvalt aan deze topper is het design. Maar de Cortina foss beschikt ook over erg handige eigenschappen! Deze maken van elk ritje een plezier. Daarnaast is de kwaliteit van de individuele onderdelen erg hoog en is deze stadsfiets erg onderhoudsvriendelijk. Neem je het niet van ons aan? Hierbij deelt een tevreden klant haar verhaal!

Leestijd: 3 min

De ervaring van Nena - Cortina Foss review

Ik ben jarenlang in het bezit geweest van een Cortina fiets. Ondanks veelvuldig gebruik is de fiets lang mooi en goed gebleven. Daarom wist ik dat ik weer een fiets wilde kopen van dit merk.

Ik ben zelf niet erg handig met het onderhouden van een fiets, dus wilde ik een model waarnaar ik zo min mogelijk omkijken naar had. Ik kreeg hierbij het advies om voor een fiets te gaan met naafversnellingen en een dichte kettingkast. Daarnaast zouden rollerbrakes het meest onderhoudsvriendelijke remtype zijn. Omdat ik dagelijks toch best wat kilometers zal maken, wilde ik graag een model waar ik een comfortabele houding op kan aan nemen. Zeker omdat ik soms last heb van mijn rug! Vanuit Superfietsen werd mij toen aangeraden om voor een fiets te gaan met een verstelbaar stuurpen. Dit type stuurpen is niet alleen in hoogte te verstellen maar ook naar voren of naar achteren. Zo kan ik een fietshouding aannemen die voor mij comfortabel voelt. Ik moet zeggen dat ik erg blij ben met dit advies en niet meer terug zal gaan naar een fiets met een normale stuurpen. Verder wilde ik minstens 3 versnellingen, omdat ik hier al aan gewend geraakt was en ik heel wat affiets op een dag!

Buiten deze eisen vind ik het ook erg belangrijk dat mijn fiets er goed uitziet. Ik ben immers van plan deze lang te gebruiken. Mijn budget was trouwens 650 euro. Aan de hand van deze eisen heeft een behulpzame medewerker in de Superfietsen winkel mij een aantal opties aangeboden. Al snel kwamen we uit op de Cortina Foss. De kleur Mistral Matt sprak mij het meest aan. Na het maken van een testritje had ik al snel geen twijfels meer. Deze stadsfiets rijdt namelijk heerlijk!

Inmiddels maak ik zo’n half jaar met veel plezier gebruik van mijn trouwe Cortina Foss. Ik zou deze fiets dus zeker van harte aanraden!

cortina foss

Cortina Foss kopen tegen een laagste prijsgarantie

Ben je door het lezen van de ervaring van Nena nieuwsgierig geraakt naar de Cortina Foss? Op Superfietsen.nl schaf je deze aan tegen een laagste prijsgarantie. Daarnaast maken we de fiets gratis 100% voor je rijklaar. Dit betekend dat je zelf niet meer hoeft te sleutelen. Natuurlijk kan jij niet wachten om een ritje te maken op je nieuwe fiets. Gelukkig leveren we ontzettend snel! Bestel je jouw fiets op een werkdag voor 16.00? Dan sturen wij deze dezelfde dag nog op. Dit betekend dat je vaak je bestelling al de volgende dag in huis hebt!

Heb je nog een vraag over de Cortina Foss of kunnen we je ergens anders bij helpen? Laat het ons dan zeker weten! We helpen graag. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Hier kun je geheel vrijblijvend een proefritje maken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.