De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor | Top 3

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor | Top 3

Op zoek naar de beste goedkope elektrische fiets met middenmotor maar vind je het lastig om een keuze te maken? Dan hebben we dit artikel speciaal voor jou geschreven! We lichten namelijk de best geteste e-bikes met dit type motor voor je uit. Wat hebben deze fietsen in ieder geval allemaal gemeen? Het zachte prijskaartje!

De best geteste budget e-bikes met middenmotor

Voor een goede e-bike hoef je echt niet de bank te breken. Om dit te bewijzen hebben we de beste goedkope elektrische fietsen met middenmotor voor je op een rijtje gezet. Deze selectie is gemaakt door onze fietspanel. De fietsen zijn gekozen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding en zijn allemaal onder de 2000 euro.
 

1. Cortina E-Foss MM

De Cortina E-foss heeft écht alles in huis! Ze is namelijk niet alleen erg mooi maar heeft ook erg fijne specificaties. Zo maak je heel makkelijk van elk ritje een feestje. Deze allrounder van een e-bike is uitgerust met een krachtige M300 Bafang middenmotor. Deze motor is uitgerust met 9 standen. Zo wordt je tijdens alle omstandigheden goed ondersteund. Natuurlijk staat veiligheid altijd voorop! De hydraulische remmen hebben een uitstekende remkracht. Ook met heel wat vaart kun je zo veilig afremmen op ieder gewenst moment. Deze remmen zijn te bedienen met de dubbele handremmen. Het frame van deze topper is vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal is roestvrij en lekker licht. De Cortina E-Foss MM is een zeer populair model. Daarom is ze uitgerust met een sterk AXA ringslot. Dit slot is tevens ART gekeurd. Daarom kun je de fiets hier eventueel mee laten verzekeren. De stuurpen van de fiets is verstelbaar. Dit betekend dat je de stuur niet alleen in hoogte kunt verstellen, maar ook naar voren of naar achteren kunt zetten. Zo kun je altijd een fietshouding aannemen die voor jou goed voelt. Erg fijn, nu kun je de lange ritten maken zonder hier rugpijn aan over te houden. Als luxe extra heeft de E-foss MM banden met een stevige anti-leklaag. Dit kan dus heel wat narigheid voorkomen! Last but not least kun je met een actieradius van 60 tot 125 kilometer heel wat voorruit.

 

goedkope e-bike met middenmotor


De Cortina E-Foss MM in het kort:
- Actieradius van 60 tot 125 kilometer
- Licht, roestvrij aluminium frame
- Krachtige M300 Bafang middenmotor met 9 ondersteuningsstanden
- Hydraulische remmen met een uitstekende remkracht
- Met ART gekeurd AXA slot en daarom verzekerbaar
- Verstelbaar stuurpen
- Banden met een anti-leklaag

 

 

2. Altec Troja

De goedkoopste uit dit rijtje is de Altec Troja. Maar laat je vooral niet voor de gek houden door het mooie prijskaartje! Deze elektrische fiets heeft heel wat mooie en kwalitatieve eigenschappen in huis. Wat je wellicht meteen opvalt aan de fiets is de handige voordrager. Hierop kun je je zware tassen kwijt! Bovendien kun je zo deze e-bike opleuken met een mooi kratje of mandje. Wordt het stuur hierdoor wat zwaarder? Geen probleem! De Altec Troja beschikt namelijk over een zeer handig stuurslot. Hiermee kun je het stuur vastzetten. Zo kiepert deze niet op wanneer je jouw elektrische fiets wilt parkeren. De Altec Troja heeft bovendien een mooie actieradius van 60 tot 100 kilometer. Je kunt dus heel wat fietsritjes voorruit op één accu! Het frame van deze mooierd is van aluminium en daarom lekker licht en volledig roestvrij. De velgen van deze e-bike zijn eveneens van dubbelwandig aluminium. Dit verkleint de kans op een slag in het wiel enorm! Met de V-brake en rollerbrake remmen kun je erg krachtig remmen. Bovendien kun je zo genieten van een combinatie aan een hand- en terugtraprem. De Altec Troja is bovendien uitgerust met een ART axa slot. Hiermee zou je de fiets kunnen laten verzekeren. Staat de accu even uit? Dan kun je nog steeds comfortabel voorruit door midden van de 7 Shimano Nexus versnellingen. Omdat deze mooie e-bike is voorzien van een dubbel standaard kun je de Troja overal stabiel parkeren. Zelfs met zware tassen aan het stuur!

goedkope elektrische fiets met middenmotor


De Altec Troja in het kort:
- Actieradius van 60 tot 100 kilometer
- Krachtige middenmotor
- Handige voordrager
- Met stuurslot
- Licht en roestvrij aluminium frame
- Dubbelwandig aluminium velgen
- Stevige roller- en v-brake remmen
- Met ART axa slot
- 7 Shimano Nexus versnellingen
- Dubbelpotig standaard

 

3. Vogue Infinity

De Vogue Infinity is een mooi elektrische fiets met nog mooiere specificaties! Omdat deze e-bike een lage instap heeft, is ze ook zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het op- en afstappen is zo namelijk nog een stukje makkelijker. Gelukkig blijft dit pareltje lekker lang mooi. Dit komt omdat het frame is vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal is niet alleen lekker licht maar ook volledig roestvrij. Natuurlijk vergeten we de remmen niet. De Vogue Infinity heeft stevige rollerbrakes aan de voor en achterkant van de fiets. Dit type rem is erg onderhoudsvriendelijk en remt ook stevig in de regen. De Vogue Infinity is dus zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Naast een stevige middenmotor van het hoog aangeschreven merk Bafang is dit pareltje ook voorzien van 8 handige Shimano Nexus versnellingen. Zo zul je echt nooit harder trappen dan nodig! De 481WH accu op deze fiets heeft een actieradius van 60 tot 120 kilometer. Kom dus maar op met die lange routes!

 

goedkope elektrische fiets met middenmotor


De Vogue Infinity in het kort:
- Lage instap
- Roestvrij en licht aluminium frame
- Onderhoudsvriendelijke rollerbrake remmen
- 8 Shimano Nexus versnellingen
- Krachtige Bafang middenmotor
- Actieradius van 60 tot 120 km


De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor kopen

De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor kopen? Dat doe je tegen een laagste prijsgarantie op Superfietsen.nl! We leveren ontzettend snel, bieden een uitstekende service en maken je e-bike altijd kosteloos rijklaar voor je. Dit betekend dat je niet zelf nog hoeft te sleutelen en meteen weg kunt rijden. Wist je dat je bij ons je bestelling in delen kunt betalen? Zo hoef je niet in één keer een groot bedrag neer te leggen! Daarnaast is het ook nog mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Fijn he?

Waarom zou je jouw goedkope elektrische fiets met middenmotor bij ons aanschaffen. Nou, in het kort:
- Uitstekende service bij eventuele problemen
- Minimaal 1 jaar garantie
- In delen of achteraf betalen mogelijk
- Altijd 100% rijklaar gemaakt, volledig gratis
- De fiets wordt voor de deur op de juiste hoogte afgesteld
- Wij hanteren een laagste prijsgarantie, zo betaal je nooit teveel!

De voordelen van een e-bike met middenmotor

De e-bike met middenmotor is hardstikke populair! Helemaal niet gek vinden wij, want dit type motor brengt super veel voordelen met zich mee. Wij hebben ze voor je op een rij gezet:
- Ideale gewichtverdeling; het zwaarste punt bevindt zich immers in het midden van de e-bike
- Natuurlijke rijervaring; niet de wielen, maar de trappers worden aangedreven
- Geleidelijke krachtoverbrenging
- Meerdere versnellingstypes mogelijk

Advies nodig over een van onze elektrische fietsen?

We hopen dat je jouw droom goedkope elektrische fiets met middenmotor hebt kunnen vinden. Is dit toch niet gelukt? Neem dan een kijkje bij onze overige e-bikes met middenmotor. Ook kun je altijd nog advies vragen aan één van onze klantenservicemedewerkers. Zij helpen je graag met al je brandende vragen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.