Elektrische step voor volwassenen kopen? Alles over de e-step!

  • Geplaatst op
  • 0
Elektrische step voor volwassenen kopen? Alles over de e-step!

Ben je aan het speuren naar een e-step? Dan zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten. Om je te helpen hebben we een aantal handige tips en weetjes verzameld. Lees gauw verder!

Leestijd: 3 min

Elektrische step volwassenen kopen

Een elektrische step voor volwassenen kopen? Op Superfietsen.nl vind je diverse e-steps van het merk Bohlt tegen een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel zult betalen voor jouw nieuwe aanwinst! Heb je aanvullend advies nodig over jouw nieuwe elektrische step volwassenen? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen graag aan de beste e-step voor jou!


De voordelen van een elektrische step volwassenen

De voordelen van de e-step zijn zo goed als eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan de snelheid waarmee je jezelf door het verkeer kan loodsen. Geen files meer voor jou! Daarnaast hoef je ook niet eindeloos opzoek te gaan naar een parkeerplaats. Zo bespaar je heel wat tijd. Daarnaast bespaar je ook heel wat geld op brandstof. Zeker in deze tijden komt dat mooi van pas.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een elektrische fiets, maar vind je deze net te duur, dan is een elektrische fiets een goed alternatief! Daarnaast is een e-step erg makkelijk te bedienen, vriendelijk voor het milieu en super trendy. Heb je nog wat overtuiging nodig? We hebben 5 mooie voordelen van de elektrische step voor je op een rij gezet.

1. Bespaar geld
Het is een welbekend probleem, brandstof is er duur. Dit weegt niet op tegen het opladen van je accu. Dit zal maar een aantal cent toevoegen aan je maandelijkse energierekening. Daarbij is de elektrische step volwassenen erg eenvoudig en voordelig in onderhoud.

2. Én tijd!
Naast dat je geld kunt besparen met een e-step, bespaar je ook een hele hoop tijd. Zo beweeg je je moeiteloos door het verkeer. Geen files meer voor jou!

3. Lief voor het milieu
Wanneer je gebruik maakt van een elektrische step, stoot je geen schadelijke uitlaatgassen uit. Zo belast je het milieu dus niet en scoor je meteen een aantal karma-punten.

4. Compact en mobiel onderweg
Met een vouwfiets ben je waarschijnlijk al wel bekend. Maar wist je dat een e-step als opvouwbaar is en nog lichter én compacter is? Zo kun je ook, wanneer je gebruik maakt van het openbaarvervoer, gebruik maken van een elektrische step voor volwassenen.

5. Eenvoudig te besturen & super trendy
Je ziet de e-step steeds vaker, en wij vinden dit helemaal niet zo gek. Naast alle bovengenoemde voordelen kom je niet zo stoffig voor de dag als bijvoorbeeld met een bromfiets. Daarnaast is het rijden op een e-step ontzettend leuk! Bovendien is het helemaal niet moeilijk. Echt iedereen kan zich verplaatsen op een elektrische step voor volwassenen.

De regels van de E-step

Is de e-step niet goedgekeurd? Dan mag deze de weg niet op. Een e-step met trapondersteuning mag wel de weg op.

Wat is een elektrische step met trapondersteuning?

- Je stept zelf op deze elektrische step
- Door middel van de hulpmotor ga je harder vooruit, maar niet harder dan 25 km per uur
- De hulpmotor mag geen hoger vermogen hebben dan 250 watt

Deze uitrustingen moet de e-step hebben: verlichting, rode en gele of witte reflectoren en verlichting.

Alle regels van de e-step op een rij:

- Je bent 16 jaar of ouder
- Een rijbewijs is niet nodig
- Een kentekenbewijs is niet nodig
- Een helm is niet verplicht
- De e-step moet verzekerd worden voor wettelijke aansprakelijkheid. De sticker van de verzekeraar dient op de step geplakt te worden.
- Je moet op het fietspad rijden, is deze er niet? Pak dan de weg
- Rij zoveel mogelijk rechts
- Je mag niet op de stoep rijden
- Tijdens de rit mag je geen mobiel of andere elektronische apparaat vasthouden, handsfree bellen en muziek luisteren mag wel

Elektrische step goedkoop

Een elektrische step goedkoop kopen doe op superfietsen.nl! Wij hanteren namelijk een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel zult betalen voor jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast leveren wij lekker snel, plaatst je een bestelling op een werkdag voor 16.00? Dan sturen wij je elektrische step volwassenen dezelfde dag nog op!

Heb je een vraag aan de hand van dit artikel of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen je graag door middel van eerlijk advies.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.