Elektrische fiets leasen: gezonde kilometers, perfect geregeld!

  • Geplaatst op
  • 0
Elektrische fiets leasen: gezonde kilometers, perfect geregeld!

Elektrische fiets leasen is nu nog aantrekkelijker! Met de campagne 'Kiesdefiets' probeert de overheid mensen te stimuleren om vaker op de fiets naar het werk te gaan. Dit wordt gedaan door een elektrische fiets leasen aantrekkelijk te maken voor zowel werkgever als werknemer! Hoe werkt fiets lease en welke voordelen levert het op?

Stap je graag op de fiets naar je werk en maak je het jezelf graag comfortabel? De aanschaf van een e-bike is een forse investering, maar gelukkig is er van alles mogelijk om de kosten beperkt te houden. Het huidige kabinet stimuleert namelijk het gebruik van de elektrische fiets en daarom wordt er de komende jaren 780 miljoen euro geïnvesteerd in de fietsinfrastructuur.

Waarom fiets lease?

Een fiets leasen is een uitstekende manier om in beweging te komen. Fietsen is namelijk supergezond en op de wegen wordt het alleen maar drukker. Een prima reden om de auto te laten staan. Fiets lease is namelijk een aantrekkelijk alternatief voor de auto en het openbaar vervoer met volle treinen en bussen. Vooral de aanwezigheid van goede voorzieningen op het werk kan het voor jou aantrekkelijk maken om te kiezen voor fiets lease. Behalve een degelijke fietsstalling, is ook een douche uitermate prettig zodat je altijd fris en fruitig achter je bureau zit. De overheid helpt ondernemers via financiële regelingen om dit mogelijk te maken. Daarnaast levert een elektrische fiets leasen je ook financiële voordelen op, want je hoeft als werknemer niet direct een grote investering te doen.

Fiets leasen: alle voordelen voor werknemers op een rij

Wil je een fiets leasen via je werkgever om met plezier naar je werk te gaan? Een elektrische fiets leasen levert jou diverse voordelen op:

- Een elektrische fiets leasen kent slechts zeven procent bijtelling voor zowel zakelijke doeleinden als privégebruik;
- Dankzij een all-in service ben je altijd zeker van onderhoud en verzekering;
- Na 36 maanden is het een optie om de fiets voordelig te kopen tegen een percentage van ongeveer vijftien procent van de nieuwprijs;
- De e-bike is aan te schaffen bij Superfietsen.nl;
- Fiets lease combineer je probleemloos met een leaseauto, de ov-chipkaart of een eventuele reiskostenvergoeding;
- Last but not least: een fiets leasen is een uitstekende manier om files te omzeilen!

Elektrische fiets leasen, hoe werkt het?

Wil je een fiets leasen, maar geen idee hoe je dit aanpakt? Superfietsen.nl legt je stap voor stap uit op welke manier een elektrische fiets leasen mogelijk is:

1. Meld je aan voor fiets lease via de link van je werkgever;
2. Gebruik de bestelcode na goedkeuring door je werkgever;
3. Hanteer de dealer locator voor een Superfietsenwinkel in jouw regio (Rotterdam, Delft, Den Haag of Maassluis);
4. Bezoek een Superfietsen locatie en gebruik de bestelcode om je favoriete elektrische fiets inclusief verzekering en onderhoudspakket aan te schaffen;
5. Geef digitaal akkoord op de leasevoorwaarden en neem je e-bike direct mee naar huis!

Lease een e-bike bij Superfietsen.nl

Word je enthousiast van een elektrische fiets leasen? Stel je aankoop dan niet uit, maar kies voor een fiets leasen via Superfietsen.nl. Met meerdere fietsenzaken in het land helpen we je graag aan een goede, betaalbare en supersnelle elektrische fiets!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.