De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor

  • Geplaatst op
  • 0
De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor

De e-bike met middenmotor is razend populair! Dit komt omdat deze motorpositie een natuurlijke rijervaring ondersteund. Een middenmotor drijft namelijk niet de wielen, maar de trappers aan. Zelfs wanneer je nog nooit eerder hebt gereden op een e-bike, zul je dus niet hoeven wennen aan dit type fiets. Maar wat is nu de beste goedkope elektrische fiets met middenmotor? Lees snel verder! Onze fietsexperts helpen je graag.

De beste e-bike met middenmotor

De knappe koppen van Superfietsen.nl zijn er over uit, de Altec Troja is de beste goedkope elektrische fiets met middenmotor! Dit juweeltje heeft namelijk écht alles in huis. Bovendien zijn de individuele onderdelen van zeer goede kwaliteit. Ben je benieuwd wat de Altec Troja de beste elektrische e-bike met middenmotor maakt? We leggen het graag in punten voor je uit:



Actieradius van 60 tot 100 km

Met een actieradius van minimaal 60 tot 100 kilometer kun je heel wat mooie ritjes maken op één accu. De actieradius wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder het wegdek en hoe hard het waait.

7 Shimano versnellingen

Naast de krachtige ondersteuning vanuit de motor heeft de Troja 7 versnellingen van Shimano. Dit merk staat hoog aangeschreven in de fietsenbranche. Daarom kun je dus écht op deze versnellingen rekenen. De combinatie van de middenmotor en de versnellingen zorgen er voor dat je altijd comfortabel onderweg bent. Ook wanneer het hard waait of wanneer je een steile brug over moet fietsen!

V-brake en rollerbrake remmen

De combinatie van een rollerbrake rem en handrem maakt de Troja extra veilig. Door middel van de V-brake handremmen kom je op elk gewenst moment daadkrachtig tot stilstand. De rollerbrake rem die aan de achterkant zit zijn erg onderhoudsvriendelijk en remt wat geleidelijker af. Zo combineert de Altec Troja dus het beste uit twee werelden!

Dubbelwandig aluminium velgen

De dubbelwandige aluminium velgen zijn niet alleen roestvrij maar ook erg stevig. Dit maakt de kans op een slag in het wiel meteen een stuk kleiner!


Aluminium frame

Niet alleen de velgen zijn van aluminium, het frame is ook gemaakt uit dit materiaal. Dit maakt deze goedkope elektrische fiets met middenmotor lekker licht en roestvrij. Zo gaat jouw nieuwe e-bike nog langer mee!


Krachtige middenmotor

De middenmotor van de Altec Troja biedt een natuurlijke en krachtige ondersteuning aan. Dit komt omdat dit type motor niet de wielen maar de trappers aandrijft. Een middenmotor is de populairste motor plaatsing onder nieuwe en hoogwaardige e-bikes. Kom dus maar op met die kilometers!


Dubbel standaard

Een dubbel standaard kan heel wat frustratie voorkomen! Je kunt je e-bike zo namelijk altijd overal stabiel parkeren. Fijn, je wilt natuurlijk niet dat deze omvalt.


Stuurslot

Een stuurslot is zeker géén overbodige luxe op een transportfiets. Met een stuurvergrendeling kun je het stuur namelijk vastzetten. Dit komt erg handig uit wanneer je stuur zwaar is beladen met bijvoorbeeld boodschappen of een boekentas.

Naast deze fijne specificaties is de Troja ook nog eens ontzettend mooi en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor

De beste goedkope elektrische fiets met middenmotor vind je op Superfietsen.nl! Naast de Altec Troja hebben we een aantal andere e-bikes waar we erg trots op zijn. We bieden namelijk alleen fietsen aan waar we echt achter staan. Neem rustig een kijkje binnen ons assortiment. Vind je het lastig kiezen? Natuurlijk staan we dan voor je klaar. Je kunt altijd langskomen in onze fietsenwinkel Rotterdam voor een proefritje of bellen naar onze klantenservice. We voorzien je, geheel vrijblijvend, van eerlijk advies. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken. Ook hebben we een online e-bike keuzehulp die je kunt raadplegen. 

Aanbieding elektrische fiets met middenmotor – delen betalen mogelijk!

Omdat wij altijd een laagste prijsgarantie bieden, betaal je nooit teveel voor jouw nieuwe elektrische fiets met middenmotor. Dit is nog niet alles, naast dat we altijd een goede prijs bieden leveren we ook ontzettend snel. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om jouw goedkope elektrische fiets met middenmotor achteraf, of in delen te betalen. Ben je benieuwd naar ons volledig assortiment? Neem dan een kijkje bij onze elektrische fietsen met middenmotor.

Loop je tegen een probleem aan of heb je nog een vraag over één van onze e-bikes? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Benieuwd of we nog een leuke acties hebben? Goed nieuws! Elke maand hebben we elektrische fiets aanbiedingen. Bekijk of jouw droomfiets erbij staat. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.