Cortina elektrische moederfiets – welke past bij mij?

Cortina elektrische moederfiets – welke past bij mij?

De Cortina elektrische moederfiets is razend populair! Dit komt omdat de mamafietsen van dit hoog aangeschreven merk niet alleen erg mooi zijn maar ook ontzettend betrouwbaar. Ben je dus op zoek naar een mama e-bike die goed uitziet, kwalitatief sterk en erg comfortabel is? Dan zit je helemaal gebakken met een Cortina!

Welke Cortina moederfiets elektrisch past bij mij?

Momenteel bieden we 2 varianten aan op de elektrische mamafietsen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Dat snappen wij! Daarom hebben wij de twee varianten, namelijk de Cortina Common Family en de Cortina U4 Family uitgebreid voor je beschreven. Zo kun je heel overzichtelijk de verschillende eigenschappen per fiets bekijken en een weloverwogen keuze maken!

 

 

Cortina E-Common Family - Tijdelijk direct leverbaar!

De E-common Family is dé perfecte Cortina elektrische moederfiets voor beginners! Dit komt mede dankzij de middenmotor. Deze middenmotor maakt een zeer natuurlijke rijervaring mogelijk. Dit komt omdat de trappers elektrisch worden aangedreven in plaats van de wielen. Daarnaast is de common Family mama e-bike voorzien van een makkelijk te bedienen luxe display.

Dubbelpotig standaard
Met een dubbele standaard kun je heel wat frustratie voorkomen! Je kunt je zwaarbeladen fiets namelijk overal stabiel parkeren.

Anti-lekbanden
Met deze stevige anti-lekbanden wordt de kans op een lekke band ineens een stuk kleiner! Bovendien hebben ze extra grip en zijn ze goed bestand tegen alle weersomstandigheden.

Stuurslot
Een stuurslot is ontzettend handig! Hiermee zit je het stuur stabiel. Dit is erg handig wanneer je je kindje in het voor fietszitje zet.

Versnellingen

Deze mooierd van een elektrische mama fiets heeft maar liefst 7 handige versnellingen. Zo kun je ook de lange fietsritjes in comfort afleggen!

Frame en voordrager
Het aluminium frame van de E-common Family is lekker licht en roestvrij. Daarbij is het frame extra verlaagd. Dit maakt het op- en afstappen nog een stukje comfortabeler. De voordrager van deze mooie moederfiets is erg uniek. Dit komt door het AVS kliksysteem. Hierop kun je heel gemakkelijk een mandje los en vastklikken. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij een snelle boodschap!

Remmen
Remmen zijn een zeer belangrijk onderdeel wanneer het gaat om de veiligheid van een fiets. Gelukkig is deze topper voorzien van hydraulische velghandremmen. Dit type rem is vrijwel onderhoudsvrij en extreem krachtig.

Middenmotor
E-bikes met middenmoters zijn radend populair! Dit komt omdat je met dit type motor kunt genieten van de meest natuurlijke rijervaring. Daarbij is deze motor het minst storingsgevoelig en hebben deze e-bikes de beste gewichtsverdeling.

Verstelbaar stuurpen
Met dit verstelbaar stuurpen kun je jouw stuur naar eigen wens stellen. Zo kun je altijd een houding aannemen die voor jou comfortabel voelt.

Voorgemonteerd ringslot
De E-common Family komt net als de E-U4 family met een voorgemonteerd ART gekeurd ringslot. Hiermee zou je de fiets kunnen laten verzekeren.

Cortina E-U4 Family

De U4 is een zeer populair fiets van Cortina. Daarom hebben de makers van dit mooie model besloten op de U4 in een familiejasje te steken. Een hele goede keus vinden wij, want deze fiets heeft naast een prachtig uiterlijk hele fijne specificaties. We zetten deze graag voor je op een rijtje.

Dubbelpotig standaard
Deze elektrische mamafiets heeft een stevig dubbel potig standaard. Hiermee kun je de fiets écht altijd overal stabiel parkeren. Ook wanneer deze zwaarder is geworden door kinderzitjes en boodschappen.

Anti-lekbanden
De Cortina Canberra buitenbanden waarover deze topper beschikt hebben een stevige anti-breakerlaag en lekker veel grip. Daarbij zijn deze banden bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo ben je dus het hele jaar door veilig onderweg!

Stuurslot
Wanneer je eenmaal een stuurslot hebt gehad, wil je niet meer zonder! Dit slot kan namelijk heel wat frustratie voorkomen. Je stuur kiepert namelijk niet zomaar meer om bij het parkeren van de fiets. Een stabiel stuur is erg handig wanneer je bijvoorbeeld je zoon of dochter in het zitje aan de voorkant wilt hijsen.

Versnellingen
De Cortina E-U4 heeft 7 handige Shimano Nexus versnellingen. Door middel van deze versnellingen kun je ook de lange fietsroutes in comfort afleggen.

Frame en voordrager
Het frame van deze mooie Cortina mamafiets bestaat volledig uit aluminium. Dit materiaal is heerlijk licht en volledig roestvrij. Bovendien is dit frame extra verlaagd. Zo kun je nog makkelijker op- en afstappen. Op de voordrager van de fiets kun je eenvoudig je boodschappen kwijt.

Remmen
Remmen zijn natuurlijk een enorm belangrijk onderdeel van een fiets. Gelukkig kun je met de stevige rollerbrake handremmen op deze moederfiets altijd veilig afremmen. Dit type rem is bovendien enorm onderhoudsvriendelijk.

Voorwielmotor
De Cortina SportDrive voorwielmotor trekt je in een soepele beweging voorruit. Zo kun je écht altijd genieten van een wind-mee gevoel!

Verstelbaar stuurpen
Door middel van het verstelbare stuurpen zul je nooit meer rugpijn van het fietsen krijgen! Je kunt nu namelijk altijd een comfortabele fietshouding aannemen.

Voorgemonteerd ringslot
Deze Cortina elektrische moederfiets is voorzien van een voorgemonteerd ringslot. Dit slot is ART gekeurd en daarom kun je hier de fiets eventueel mee laten verzekeren.

Cortina Amsterdam koplamp
Met deze koplamp ben je erg goed zichtbaar in het donker. Ze geeft namelijk gemiddeld 4x zo veel licht als andere fietslampen.

De voordelen van een Cortina elektrische moederfiets

De elektrische moederfietsen van Cortina hebben heel wat voordelen! Denk bijvoorbeeld aan een extra lage instap waardoor je eenvoudig op- en af kunt stappen. Door het verlaagde frame heb je bovendien extra ruimte tussen het stuur en het zadel. Ook is het stuur iets breder dan bij een reguliere Cortina elektrische fiets. Hierdoor heb je genoeg ruimte om aan het stuur een zitje te plaatsen. Natuurlijk vergeten we ook de dubbele standaard niet. Hiermee parkeer je jouw Cortina elektrische moederfiets overal stabiel! Zelfs wanneer deze zwaarder is geworden door de kinderzitjes. Het stuurslot zorgt er bovendien voor dat je zwaardere stuur niet omslaat. De bagagedrager is ook erg stevig. Daarom kun je bijna elk achterzitje hierop kwijt. Ja, echt overal is aan gedacht! 

Elektrische moederfiets van Cortina kopen

Heb je een keuze kunnen maken en wil je jouw nieuwe Cortina elektrische moederfiets aanschaffen via Superfietsen.nl? Erg verstandig! We bieden namelijk altijd een laagste prijsgarantie en leveren ontzettend snel. Bovendien kun je jouw bestelling in delen of achteraf betalen. Gaat er iets stuk binnen je garantieperiode? Dan lossen wij dit echt altijd voor je op!

Nog vragen over één van onze elektrische moederfietsen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag. Naast elektrische mamafietsen hebben we ook een ruim assortiment aan fietsstoeltjes. Ben je benieuwd welk fietsstoeltje je nodig hebt? Ook daar hebben we een handige blog over geschreven!

Reacties

  1. Floor Floor

    Hi Jo-Anne,
    Vervelend dat je wat problemen met deze Cortina fiets ervaart. Indien je een mailtje stuurt naar onze klantenservice ([email protected]) zullen zij gaan kijken hoe je hierbij te helpen.

  2. Jo-Anne Jo-Anne

    Ik heb sinds een half jaar een cortina e-u4 moederfiets, maar vind de motor erg veel herrie maken, zelfs als ik er mee loop hoor ik m
    Is dit normaal? Uiteraard ben ik hier mee terug gegaan naar de fietsenzaak, er is een nieuwe control op gegaan? Maar dat heeft niks geholpen.
    Zijn jullie hier mee bekend?

  3. Tim Tim

    Hey Anita, Leuk dat je interesse toont in 1 van onze fietsen!
    Ik heb gevraagd of onze product specialist contact met u wilt opnemen. Hij gaat u een mailtje sturen! =)

  4. Anita Keller Anita Keller

    Ik zou graag meer willen weten over de moederfiets elektrisch van Cortina, ook al ben ik een oma! Ik heb op zo’n fiets mogen rijden van een collega, die beviel erg goed!
    Welke prijzen zijn er en waar zit het verschil dan in? Kan ik deze met ‘ Fiscfree’ via mijn werk kopen?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.