Altec Dutch Transportfiets review | De ervaring van Rianne

  • Geplaatst op
  • 0
Altec Dutch Transportfiets review | De ervaring van Rianne

De Altec Dutch is een erg populaire transportfiets. Met dit model kun je eenvoudig veel bagage meenemen onderweg. Daarbij is de Dutch ontzettend mooi, stevig én betaalbaar. Neem je het niet van ons aan? Dat snappen we. Daarom geeft één van onze tevreden klanten een review over deze topper van een transportfiets.

Leestijd: 3 min

De ervaring van Rianne

Een tijdje terug liep in de Superfietsen winkel in Rotterdam binnen opzoek naar een leuke fiets. Al snel viel de Altec Dutch 28 inch Transportfiets bij op. Ik vond deze namelijk erg mooi en ik kon kiezen uit verschillende mooie kleuren. De fiets wil ik vooral gebruiken om naar school te gaan, maar ook voor ritjes naar vrienden en familie. Daarvoor leek deze fiets mij erg geschikt. 

Ik was al snel onder de indruk van de Altec Dutch! Zeker na het maken van een testritje. Één van de voordelen aan deze transportfiets is voor mij de middenstandaard. Ik kan niet altijd een plekje vinden in de fietsenstalling op het schoolplein. Door het middenstandaard kan ik deze toch overal goed parkeren, zonder dat deze omvalt. Wat ik ook een pluspunt vind aan de Altec Dutch is de terugtraprem. Dit systeem was ik al gewend. Daarbij heeft de adviseur in de fietsenwinkel mij verteld dat een terugtraprem laag is in onderhoud. Dit vind ik fijn want ik ben zelf niet super handig. Verder heeft deze fiets ook nog een handrem die ik kan gebruiken. Dit geeft mij wel een extra veilig gevoel.

Verder heb je nog de versnellingen. Deze wilde ik sowieso, omdat ik toch dagelijks even naar school fiets en verder moet ik ook nog een brug over. De Altec Dutch heeft er 3 van Shimano. Hiermee kan ik soepel schakelen tussen de verschillende standen. Handig bij hellingen! Ik wil natuurlijk niet helemaal bezweet aankomen op school.

Verder vind ik de voordrager ook erg handig. Ik hoef nu niet elke keer te fietsen met een tas om mijn schouder. Zeker wanneer hier mijn schoolboeken inzitten is het erg vervelend. Nu kan ik mijn tas aan het stuur hangen. Dit vind ik fijner dan op de bagagedrager, want nu kan ik mijn spullen goed in de gaten houden.

Ik ben super tevreden over mijn aankoop en ik weet dat ik nog erg lang plezier zal hebben van mijn Altec Dutch.

Altec Dutch Transportfiets kopen

Ben je net als Rianne helemaal overtuigd van de Altec Dutch? Dan kun je deze op Superfietsen aanschaffen tegen een laagste prijsgarantie. We leveren bovendien super snel en hanteren ook een uitstekende service.


Heb je een vraag over onze Altec Dutch transportfiets of kunnen we iets anders voor je doen? Neem dan zeker contact op met ons. We helpen graag!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.