Superfietsen opent haar eerste winkel in Rotterdam!

Vol trots kondigen we aan; Superfietsen opent haar eerste fietsenwinkel in Rotterdam. Wij kunnen alvast niet wachten om je welkom te heten. Zien we je daar?!

Niet zomaar een winkel; maar een superstore!

Wij hebben een passie voor fietsen. Sterker nog: we kunnen er geen genoeg van krijgen! Daarom hebben wij na jaren enkel online fietsen te verkopen besloten om ein-de-lijk een winkel te openen in het mooie Rotterdam. Dit is niet zomaar een fietsenwinkel: maar een superstore van 1400 m2. Want als we iets doen, dan doen we het graag goed! Zo kunnen wij onze grote collectie aan fietsen optimaal tentoonstellen.

Onze fietsenwinkel bevindt aan de Stadionweg in Rotterdam-Zuid en ligt dus lekker centraal. Daarnaast zijn we ook goed te bereiken met het OV.

Kom gezellig een proefritje maken

Naast dat we enorm veel mooie fietsen tentoonstellen in onze nieuwe winkel, kun je ook een proefritje komen maken op onze testbaan. Twijfel je bijvoorbeeld tussen twee framematen? Of wil je zien of die kleur in het echt ook zo mooi is? Dan kun je ons 7 dagen per week vrijblijvend bezoeken. Persoonlijk advies nodig? Onze instore medewerkers staan voor je klaar!

Service nodig? Ook dit is mogelijk!

Wanneer we zeggen dat onze nieuwe store alles in huis heeft overdrijven we niet; ook voor reparaties kun je bij ons terecht. Onze fietsexperts kunnen je daar vakkundig én snel van dienst zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook of Instagram. 

We zien je graag in onze nieuwe winkel!

Met Sportieve groet,Team Superfietsen
010 - 310 62 65
[email protected]
Stadionweg 29B, 3077AN, Rotterdam