0 producten

Geen producten gevonden

Vogue fietsen

Vogue fietsen hebben een uitstekende prijs kwaliteitverhouding! Vogue heeft zich volledig gericht op het maken van e-bikes en (elektrische) bakfietsen. Met een oog op de toekomst is dit ook zeker een slimme zet geweest. Door in te spelen op de vraag binnen de fietsenmarkt, heeft Vogue fietsen zich gepositioneerd als een sterke speler op het gebied van e-bikes! Dit merk kenmerkt zich door kwaliteit, stijl en een scherpe prijs. Deze perfecte combinatie is nou net precies waarom wij van Superfietsen zo’n fan zijn van Vogue fietsen. Een elektrische fiets is het ideale vervoersmiddel voor dagelijkse ritjes of een mooie fiets vakantie. Omdat iedereen een e-bike anders gebruikt, heeft Vogue er voor gezorgd dat iedereen een passend model kan kiezen. Vogue fietsen zijn er in veel verschillende soorten en maten! De fietsen worden gemaakt met sterke materialen en onderdelen die lang mee gaan. Zo worden er bijvoorbeeld gebruik gemaakt Bafang motors, Shimano versnellingen en Continental banden.

De geschiedenis van Vogue fietsen

Ooit begonnen als klein familie bedrijf, nu levert Vogue fietsen e-bikes door heel Nederland, België en Duitsland. Vogue fietsen werd in 2007 opgericht en zit dus al meer dan 10 jaar in de fietsenbranche. Ze produceren al die tijd al hoogwaardige fietsen en hebben een duidelijke plek in de fietsenmarkt veroverd. Via een groot netwerk aan dealers heeft u vast en zeker een keer een Vogue fiets voorbij zien komen rijden. Voorheen leverde Vogue fietsen ook niet elektrische fietsen aan alle lagen van fietsend Nederland. Sinds een jaar of 1,5 geleden hebben ze de bewuste keuze gemaakt om de omslag te maken naar het produceren van duurzame e-bikes met het oog op comfort en budget. Als organisatie steeft Vogue fietsen naar duurzaamheid en gemakt op de fiets. De vogue e-bikes onderscheiden zich op het gebied van uitstraling, kwalietit en een betaalbare prijs voor ieder type fietser.

Wat maakt Vogue fietsen zo populair:

✔ Duurzame componenten

✔ Hoge actieradius

✔ Sportief, modern design

✔ Stevige frames

✔ De beste fietservaring

Vogue fietsen assortiment

Zoals we net aangaven, heeft Vogue voor iedereen een passende e-bike. Neem bijvoorbeeld de elektrische transportfiets. Hiermee is het eenvoudig om onderweg meer bagage mee te nemen. De voordager is perfect voor het plaatsen van een krat of mand. Hiermee wordt niet alleen de bagage ruimte groter, maar geeft u de elektrische Vogue fiets ook een persoonlijk twist! Een voordrager met bagage maakt de Vogue fiets natuurlijk wel zwaarder, maar dat is geen enkel probleem. De elektrische trapondersteuning maakt elke rit aangenaam. Opzoek naar een gangbaar model voor zowel de korte ritjes in een stad of dorp, als de langere fiets tochten? Kijk dan eens naar de Vogue stadsfietsen voor dames en heren. Deze beschikken over een hedendaags trendy design waarmee u gezien wilt worden. Als kers op de taart zijn er ook elektrische bakfietsen van Vogue. Perfect om lekker met de kinderen mee samen te gaan rijden. Ook erg handig wanneer er meer bagage mee moet onder weg.

Vogue fiets kopen

Een Vogue fietsen kopen kan bij Superfietsen voor de beste prijs! Zo weet u zeker da tu nooit te veel hoeft te betalen voor een prachtig nieuwe e-bike. Heeft u nog vragen over een bepaalde fiets, zoals meer informatie over de specificaties? Schuw dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar met raad en daad! Goed geïnformeerd een e-bike kopen is wel zo lekker natuurlijk!