6 productenTrenergy: de specialist in e-bikes

Het fietsenmerk trenergy is gespecialiseerd in e-bikes. Ze blijven zichzelf ook continu verbeteren op dit gebied. Het is daarom ook niet gek dat meerdere fietsen van dit merk het zo goed doen in onder andere de AD fietstest.  Op onze website vind je diverse elektrische fietsen van dit merk. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, specificaties en uiterlijke kenmerken. Zo vind je zeker een trenergy elektrische fiets die op jouw wensen aansluit.  
 

Meer over Trenergy fietsen

Trenergy is al langer dan 10 jaar bezig met elektrische fietsen. Dit kwalitatieve merk bestaat namelijk sinds 2011. Al vanaf het begin hebben ze zich volledig gestort op de elektrische fietsen branche. Zo zijn ze zeer gespecialiseerd geraakt op dit vakgebied.  
 
Het doel van Trenergy is duidelijk, ze willen van elke klant een tevreden klant maken. Daarom worden alle elektrische fietsen van dit merk 100% rijklaar gemaakt. Zo hoef je zelf niet meer te sleutelen aan je nieuwe aanwinst. Je kunt meteen wegrijden en genieten van vele comfortabele ritjes.  
 
Naast dat de Trenergy fietsen kosteloos voor je in elkaar gezet worden, geniet je nog van veel meer voordelen. Deze e-bikes hebben namelijk een ergonomisch design. Zo kun je altijd een prettige zithouding aannemen. Doordat de Trenergy elektrische fiets beschikt over hoogwaardige onderdelen van merken zoals Shimano, Samsung, Bafang, Hesling, Spanninga en SKS kun je uitgaan van betrouwbaarheid en kwaliteit.  
 
We horen je denken; aan zoveel voordelen hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Gelukkig valt het allemaal mee! Je hebt al een Trenergy fiets vanaf rond de €1500.

 

 
Trenergy fiets kiezen

Op onze website vind je een divers aanbod aan Trenergy fietsen. Zo kun je onder andere kiezen uit een voorwiel- of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je naar voren waardoor je altijd kunt genieten van een wind-mee gevoel. Het nadeel van deze positie is dat deze een minder stabiele ervaring ondersteund dan bijvoorbeeld een middenmotor. Fietsen met een middenmotor ondersteunen namelijk een stabiele rijervaring. Daarnaast is dit type motor zeer krachtig. Het nadeel hiervan is dan wel het prijskaartje. Een e-bike met een middenmotor is doorgaans iets duurder. De keuze ligt dus volledig bij jou!  
 

Trenergy elektrische fiets kopen

Ben je net als ons, helemaal overtuigd van de kwaliteit van dit merk? Dan kun je een Trenergy fiets kopen op superfietsen.nl. Bij ons weet je zeker dat je nooit teveel betaald. We hanteren namelijk een laagste prijsgarantie. Daarnaast leveren we snel en zetten onze kundige fietsmonteurs je e-bike voor je in elkaar. Zo kun je snel een ritje maken op je Trenergy fiets!