10 producten

Cortina U1

De Cortina U1 is een betaalbare, betrouwbare en erg populaire stadsfiets. Perfect voor dagelijks gebruik zoals woon- werk verkeer. Gemaakt met kwaliteit in het achterhoofd en met een blik op design. Het is een degelijke, solide fiets zonder al te veel poespas. Natuurlijk is er wel rekening gehouden met alle basiseisen waar een goede fiets van tegenwoordig aan moet voldoen. Maar door de focus klein te houden, blijft de U1 vooral ook betaalbaar. Het is dan ook de voordeligste fiets in het assortiment van Cortina. Dat wil niet zeggen dat je helemaal niks te kiezen hebt. De Cortina U1 is dan ook in meerdere uitvoeringen beschikbaar. zonder versnellingen, met 3 versnellingen of met 7 versnellingen. Er is zowel een dames als heren variant en verschillende kleuren. Op zoek naar een nog luxere fiets? Bekijk dan eens de Cortina Common. Uitgerust van top tot teen! 

Cortina U1 met remnaaf

De Cortina U1 zonder versnellingen en met remnaaf, of te wel terugtraprem, is de meest basic uitvoering van deze fiets. Daarom ook het voordeligst! Deze beschikt over een stevig stalen frame dat wel tegen een stootje kan. De kettingkast is gesloten waardoor je deze amper hoeft schoon te maken of onderhouden. Met een terugtrapram kan je altijd makkelijk afremmen. Let er wel op dat je niet gaat slippen bij nat weer. Het slot is ART gekeurd met twee sterren. Dat wil zeggen dat je deze fiets kan verzekeren tegen diefstal.

Cortina U1 met 3 versnellingen

Ga je de fiets wat vaker gebruiken, of ben je toe aan meer fiets comfort? De Cortina U1 met 3 versnellingen beschikt over wat meer dan alleen basiseisen die een fiets moet hebben. Denk aan 3 Shimano Nexus versnellingen en dubbele rollerbrake handremmen. De rollerbrake remmen slijten nauwelijks en zijn daarom erg betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Het frame is gemaakt van staal en daarom enorm stevig. Dit is dé fiets om een lekker rondje mee te gaan fietsen. Ook deze fiets is natuurlijk te verzekeren tegen diefstal.

Cortina U1 met 7 versnellingen

De meest luxe versie van de Cortina U1 heeft 7 versnellingen. Hiermee kan je altijd over de juiste trapzwaarte beschikken. Handig voor wanneer Of bijvoorbeeld vaak gebruik maakt van je fiets. Beter dan dit gaat de U1 niet worden! Even stevig en betrouwbaar, maar dan met meer luxe onderdelen die elke rit een plezier maken. Het Art gekeurde slot, veilige remmen en stevig stalen frame zitten ook op de Cortina U1 met 7 versnellingen.

Elektrische Cortina U1

Voor de fietser die er maar geen genoeg van kan krijgen, is de Cortina U1 ook als elektrische fiets beschikbaar! Denk aan alles wat de U1 zo’n succes maakt, maar dan nóg beter. Geen last van tegenwind, heuvels of elke keer vanuit stilstand wegrijden. Met de elektrische U1 zijn dit problemen uit het verleden. Er zijn verschillende accu opties mogelijk. Een accu met meer capaciteit zorgt er voor dat je veel verder kan fietsen zonder op te hoeven laden. Ook zonder ondersteuning rijden deze fietsen als een zonnetje! Dit is te danken aan de versnellingen en betrouwbare remmen die op alle elektrische U1’s te vinden zijn.

Cortina U1 kopen bij Superfietsen

Een Cortina U1 is bij Superfietsen 100% rijklaar te bestellen voor 0 euro extra! Dit doen we al de volgende werkdag als je voor 14.00 besteld. Zo hoef je bij levering niet meer te sleutelen en kan je gelijk genieten van je aankoop. Hoe fijn is dat?