De Cortina e-bike, een elektrische fiets die bij jou past!

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
De Cortina e-bike, een elektrische fiets die bij jou past!

De elektrische fiets is vandaag de dag niet meer weg te denken! Zowel jong als oud maakt volop gebruik van de e-bike. Deze trend is sinds de Corona-crisis alleen nog maar gestegen. Dat vinden wij niet zo gek, want een elektrische fiets is hét duurzame alternatief voor de auto of het ov! Het merk Cortina speelt slim in op deze ontwikkeling. Want we willen niet alleen een kwalitatieve e-bike, maar ook een mooie en moderne. En laat dat net zijn waar wat de Cortina e-bike is!

De Cortina e-bike, kwaliteit en design in één

Aan een vervoersmiddel waar je dagelijks gebruik van maakt, mag je best wat eisen stellen vinden wij. Ga je voor een Cortina e-bike, dan hoef je niet te kiezen tussen kwaliteit en design. De elektrische fietsen van dit merk zijn betrouwbaar, stevig én mooi! Bovendien hebben de tweewielers van Cortina verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een elektrische transportfiets, moederfiets of stadsfiets. Kortom, voor iedere levensstijl een bijpassende fiets!

 

Kies voor een elektrische fiets van Cortina

Wanneer je oriënteert naar een e-bike, zal het je opvallen dat er enorm veel merken zijn om uit te kiezen. Daarom kan je je misschien afvragen wat Cortina onderscheid van de rest. Dit merk produceert fietsen waarmee je je persoonlijke stijl kan vertonen. Geen saaie grijze muisjes e-bike, maar een hip en modern design waar je trots op kan zijn! Je hoeft niet meer te kiezen tussen stijl en kwaliteit, het kan nu allebei.

Een fiets die past bij jouw levensstijl
Cortina heeft een ruim assortiment aan diverse fietsen. Handig, zo kies jij gemakkelijk een tweewieler die perfect bij jou past! Vind je het toch moeilijk om te kiezen? Hieronder leggen we je de voordelen per type fiets uit. 

Elektrische moederfiets van Cortina

Heb je jonge kinderen die je graag wilt meenemen op de fiets? Dan is een Cortina Family e-bike een goede elektrische moederfiets voor jou! Deze elektrische moederfietsen zijn uitgerust met allerlei extra’s om het vervoer van de kleintjes zo makkelijk en veilig mogelijk te maken.


 


De Cortina Family e-bike in het kort:
- Verlaagd frame
Het verlaagde frame maakt en op en af stappen éxtra makkelijk.

- Extra ruimte voor een kinderzitje
Wanneer je een kinderstoeltje monteert aan het stuur van een gewone fiets, zit je erg krap. Dit is niet alleen oncomfortabel maar ook niet erg veilig! De Family e-bike heeft extra ruimte tussen het zadel en het stuur. Zo heb je genoeg ruimte en kun je veilig op de fiets stappen.

- Extra stevig frame
Het frame van een elektrische moederfiets is een stuk steviger dan een ‘gewone’ e-bike. Zo kun je onderweg veilig extra gewicht meedragen.

- Dubbele standaard
Je fiets stabiel parkeren is een makkie met een tweepotig standaard! Dit komt erg goed uit wanneer je je kind in het kinderstoeltje plaatst.

- Stuurvergrendeling
Met een stuurslot kun je het stuur vastzetten. Zo kiepert deze niet om tijdens het parkeren van de fiets, ook niet met extra gewicht aan je stuur!

- Breed stuur
Het stuur van een elektrische moederfiets is breder dan een stuur van een reguliere fiets. Deze extra ruimte maakt het monteren van een kinderzitje aan de voorkant een makkie.

Een elektrische transportfiets voor dagelijks gebruik

Maak je regelmatig langere afstanden? Dan wil je dit zo aangenaam mogelijk doen. Wanneer je kiest voor een elektrische transportfiets van Cortina kies je automatisch ook voor comfort. Met de elektrische trapondersteuning is die vervelende tegenwind nu geen enkel probleem meer. Bovendien zorgt de handige voordrager ervoor dat je niet meer met zware spullen hoeft te schouwen. Dat noemen wij nog eens een win-win situatie! Overweeg je een e-bike met voordrager aan te schaffen? Dan raden wij de Cortina E-u4 aan.


 

De Cortina E-U4 in het kort:
- Dichte kettingkast

Een gesloten kettingkast beschermt je ketting tegen de invloeden van buitenaf en maakt daarmee de fiets extra onderhoudsvriendelijk. Daarbij zul je geen last hebben van vervelende olievlekken op je kleding!

- Een frame die tegen een stootje kan
De Cortina E-U4 staat bekend om haar stevige voordrager en frame. Kortom; dit model is ijzersterk!

- Met verzekerbaar slot
De Cortina E-U4 heeft een AXA ringslot. Dit slot is ART-gekeurd, wat inhoud dat je deze fiets kunt laten verzekeren.

E-bike met de nieuwste technolgie: de E-Silento Cortina

De meest vooruitstrevende elektrische fiets uit de collectie van Cortina. Met deze e-bike, voorzien van de nieuwste technologie, maak je indruk! Het design is ontworpen met forens in gedachte; mensen die op een andere plaats dan hun woonplaats weken. Dit houdt in dat de accu extra lang meegaat en de fiets extra hard kan rijden.

Bovendien kun je de display helemaal naar jouw wens indelen. Dit kan gemakkelijk via de bluetooth verbinding van je smartphone. Kortom, de E-Silento is helemaal van nu!




De E-Silento in het kort:
- Moderne e-bike van nu
Maak een statement met de E-silento Pro van Cortina. Het hippe strakke frame is geïntrigeerd met diverse slimme oplossingen, denk hierbij aan de slimme display en de sterke middenmotor. De kabels en de accu van dit model zijn de buitenkant nauwelijks te zien. Je zou bijna niet zeggen dat het om een e-bike gaat. Gelukkig voel je dat natuurlijk wel meteen!

- Vloeiende rijbeleving
Deze luxe e-bike is niet uitgerust met een ketting, maar met een riem. Dit heeft vele voordelen! Een riem gaat namelijk 4x langer mee dan een ketting. Bovendien rij je met een riem extra soepel en stil. Ideaal!

- Een Shimano middenmotor voor een sportief rijgevoel
De meeste mensen ervaren een middenmotor als zeer comfortabel. Dit komt omdat deze motor niet het wiel maar de pendalen aandrijft. Dit voelt het meest natuurlijk. Daarbij komt dat een middenmotor het minst storingsgevoelig is.

Op Superfietsen.nl een E-bike van Cortina kopen

Wanneer je jouw fiets op een werkdag voor 16:00 besteld, wordt het de zelfde dag verzonden. Je Cortina e-bike wordt altijd rijklaar voor je gemaakt, hier hoef je niet extra voor te betalen. Bovendien kun je bij ons in termijnen betalen, geheel rentevrij. Naast Cortina hebben we een aantal andere top merken. Klik hier om al onze e-bikes te bekijken.

Kunnen wij je nog ergens bij helpen? Neem contact op met onze klantenservice! Wij helpen graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.