Transportfiets 28 inch Heren

98
Een transportfiets 28 inch Heren is zeer praktische oplossing voor het meenemen van bagage op een fiets. De handige voordrager maakt de fiets niet alleen handiger, maar geeft ook stijl! Veel van deze fietsen zijn beschikbaar met versnellingen.
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*
Sale
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*

Transportfiets 28 inch Heren

De transportfiets 28 inch heren is een van de meeste populaire modellen van het moment. Zowel geschikt voor volwassenen of jongens met een lengte van minimaal 155cm. Met zo’n transportfiets is het heel makkelijk om boodschappen, schoolboeken of andere dingen te vervoeren. Niet langer hoeft u twee keer te fietsen omdat alle bagage gemakkelijk op de voordrager kan! Onder elke leeftijdsgroep komen dit soort fietsen steeds meer voor en met een goede rede! Een transportfiets 28 inch heren is natuurlijk makkelijk te herkennen aan de voordrager. Echter zijn er ook andere componenten die dit soort fietsen speciaal maken. Vaak beschikt deze ook over een stuurslot of stuurstabilisator. Hiermee blijft uw fiets overeind. Ook beschikken vele 28 inch transportfietsen voor heren over een dubbel-potig standaard. Hiermee staat de fiets zeer stabiel en valt deze niet zomaar om. Ook kunt u zo overal zonder veel moeite parkeren.

  • Handig voor bagage
  • Simpel of juist luxe
  • Veel verschillende modellen

Soorten transportfietsen

Er bestaan veel verschillende soorten 28 inch transportfiets heren. Voor de korte dagelijkse afstanden is het mogelijk een transportfiets zonder versnellingen aan te schaffen. Deze fietsen zijn vaak onderhoudsarm en simpel qua techniek. Hierdoor ligt de aanschafprijs ook een stuk lager. Moet u dagelijks lange afstanden afleggen of geniet u graag van wat meer comfort? Dan is een 28 inch transportfiets heren met versnellingen echt iets voor u. Deze fietsen beschikken over 3 of meer versnellingen waarmee u gedurende heel uw rit altijd comfortabel onderweg kunt zijn. Veel transportfiets zijn gemaakt van aluminium. Hierdoor blijft het gewicht, ondanks de voordrager toch redelijk laag. U heeft natuurlijk de keuze uit veel verschillende keuren en designs. Zo zit er voor iedereen altijd wel wat tussen. De bagageruimte is eventueel gemakkelijk uit te breiden door het plaatsen van een leuke krat of mand. Bovendien zorgt dit er voor dat u een persoonlijk tintje aan de fiets mee kan geven.

Transportfiets 28 inch heren

Elektrische transportfiets 28 inch heren

Mocht u graag voor meer comfort willen gaan, bestaat er ook de optie voor een elektrische transportfiets 28 inch heren. Deze fietsen komen steeds vaker voor en zijn dan ook erg populair. Niet alleen onder de oudere generatie, maar ook de jongeren onder ons zijn steeds enthousiaster over dit type fietsen. Deze e-bikes combineren het praktische nut van een transportfiets 28 inch heren samen met het comfort van een elektrische fiets. Het extra gewicht van de voordrager en natuurlijk de bagage zult u niet eens merken wanneer de elektrische trapondersteuning aan staat. Wanneer uw transportfiets 28 inch heren versnellingen en een elektrische motor heeft, zal het lijken alsof u vooruit vliegt!