15 producten

Super snelle levering: Voor 18.00 besteld = binnen 24 uur 100% rijklaar bezorgdRazend snelle rijklare levering
Snel besteld, snel gemonteerd en snel geleverd

De fietsen op deze pagina worden extra snel geleverd. Handig wanneer je een fiets cadeau wilt doen en die verjaardag toch gevaarlijk dichtbij komt. Of misschien kun je zelf gewoon niet wachten om een ritje te maken op je nieuwe fiets. Wat de reden ook mag zijn, wij verzekeren jou van een razendsnelle verzending.

Geen gesleutel meer

Wanneer je een fiets uit deze pagina op een werkdag voor 18:00 besteld heb je jouw nieuwe tweewieler binnen 24 uur en 100% rijklaar in huis! Dit is tevens niet het enige voordeel van een rijklare bestelling. Je hoeft namelijk ook niet meer te sleutelen. Een kind kan de was doen!

Een fiets kopen op Superfietsen.nl

Bestel je een fiets via ons? Dan profiteer je niet alleen van een super snelle levering! We hanteren namelijk ook een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel zal betalen voor je nieuwe fiets. Daarnaast zijn onze fietsen geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding en kun je jouw bestelling achteraf of in termijnen betalen. Heb je binnen jouw garantietermijn problemen met je fiets? Dan lossen we dit altijd gepast voor je op!

Heb je nog een vraag over één van onze fietsen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen graag.