17 producten

Wees er als eerste bij! Pre order nu alvast een van deze populaire fietsen.

Pre Order fietsen 

Wees er als eerste bij en bestel een van de meest populaire fietsen als pre order! Nog voordat ze daadwerkelijk op de markt komen, kunt u al de gelukkig eigenaar zijn van een van deze fietsen. Alleen voor de meest gewilde fietsen is het mogelijk een pre order te plaatsen. Deze fietsten zijn er dus nog niet, maar komen binnen de kortste keren binnen. Omdat al deze modelleen hoogstwaarschijnlijk qua verkoop erg snel zullen gaan, bieden wij ze nu alvast aan. Zo vist u nooit achter het net! De voorraad van de pre orders is natuurlijk niet oneindig. Wees er dan ook snel bij als een pre order wilt claimen!

De verwachte levertijd schommelt tussen de 2 en 3 weken voor de meeste pre order fietsen vanaf het moment dat deze beschikbaar is. Per fiets staat in de omschrijving aangegeven hoe lang het duurt voordat de fiets bij u binnen is. Uiteraard houden we u op de hoogte van de exacte leverdatum van uw fiets. Zo weet u wanneer u thuis moet zijn om de pre order in ontvangst te kunnen nemen. Zo bent u de reguliere verkoop voor!

Het is ook mogelijk uw pre order fiets rijklaar te bestellen. Dit wil zeggen dat er bijna direct op de nieuwe pre order fiets weggereden kan worden! Afhankelijk van welke fiets het is, hoeft u maar een paar onderdelen zelf te monteren. Dit zijn de trappers indraaien, het stuur rechtzetten en eventueel een voordrager monteren. Het kost wat meer en de levertijd neem iets toe, maar gemakkelijker kan het niet!

Voor vragen en extra informatie over de pre order fietsen kunt uiteraard bij onze service terecht!