18 producten

Outlet Fietsen - Een nieuwe fiets voor een nog scherpere prijs!

Geniet van nog meer voordeel op onze outlet fietsen!

Superfietsen biedt jou een breed assortiment aan outlet fietsen aan. Het assortiment bestaat uit gloednieuwe fietsen die tijdens de productie een klein schoonheidsfoutje hebben opgelopen zoals bijvoorbeeld een kleine kras of deuk.

Ondanks deze kleine schoonheidsfoutjes zijn de fietsen verder van uitstekende kwaliteit en zijn de foutjes veelal nauwelijks tot niet te zien. Net als bij onze niet-outlet fietsen geniet je daarnaast gewoon van minstens 1 jaar garantie. Ideaal dus, wanneer je op zoekt bent naar een nieuwe fiets waarbij u ook nog eens geniet van extra voordeel!

Omdat onze outlet fietsen buiten de minimale schade zeer scherp geprijsd zijn, en het aanbod daarnaast gering is, kan het zo zijn dat de fietsen snel uitverkocht zijn. Wees er dus snel bij want op=op!

Wij bieden jou een sterk gevarieerd aanbod aan outlet fietsen

Het assortiment aan outlet fietsen is sterk gevarieerd en bestaat uit onder andere damesfietsen en herenfietsen. Zoals eerder benoemd kunnen deze fietsen wat lakschade of soms wat kleurverschil bevatten. Echter is deze schade zeer minimaal en belemmert het, het functioneren van de fiets niet. Kortom de outlet fietsen op onze website zijn nieuwe goedwerkende fietsen waarbij je geniet van extra hoog voordeel.

Je geniet bij de aanschaf van een outlet fiets dus van vele voordelen. Niet alleen zijn onze outlet fietsen nog scherper geprijsd dan onze niet-outlet fietsen, maar deze fietsen vallen ook nog eens onder de reguliere garantievoorwaarden. Bij onze outlet fietsen kun je dus gewoon de kwaliteit verwachten die je van ons gewend bent!

Schaf jouw outlet fiets rijklaar aan!

Ben jij niet zo handig of heb je gewoon zelf geen zin om te sleutelen en wil je direct gebruik maken van jouw nieuwe outlet fiets? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om jouw nieuwe fiets rijklaar af te leveren. Wanneer je kiest voor het rijklaar afleveren van de nieuwe fiets dan zetten onze vakkundige monteurs de fiets voor je in elkaar. Bij aflevering hoef je dan alleen nog maar zelf het stuur en het zadel af te stellen.

Wil je meer informatie ontvangen over onze outlet fietsen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van de fiets die bij je past!