0 producten

Geen producten gevonden

Vogue bakfiets kopen

De Vogue bakfiets is razend populair! Dit komt door haar strakke design, kwalitatieve onderdelen en mooie uiterlijk. Daarnaast beschikken alle bakfietsen van Vogue over een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Genoeg reden dus om voor één van deze pareltjes te kiezen.

Elektrische bakfiets Vogue

Aan een elektrische bakfiets van Vogue hangen ontzettend veel voordelen! Je hoeft niet heel hard te trappen, bent sneller op punt van bestemming en kunt onderweg ontzettend veel meenemen. Naast spullen kunnen ook de kinderen mee in de laadbak. Gezellig! Ondertussen ben je ook nog eens erg gezond bezig en bespaar je een hoop geld aan benzine. Bovendien komen al onze vogue bakfietsen met een gratis regenhuif. Ja, de voordelen houden echt niet op.

Doordat we een ruim assortiment hebben aan de mooiste en beste elektrische bakfietsen van het hoog aangeschreven merk Vogue kun je altijd een model kiezen die goed aansluit op jouw wensen. We hebben diverse bakfietsen voor vrijwel iedere budget en levensstijl. Zo hebben we variaties in het type motor, denk aan een midden- of achterwielmotor. Daarnaast hebben we verschillende type versnellingen, denk aan een derailleurversnelling of een naafversnelling. Bovendien bieden we bakfietsen aan met 2 of 3 wielen! Hieronder leggen we je graag de voordelen per type fiets uit.

Vogue bakfiets tweewieler vs driewieler

Weet je al dat je graag een elektrische bakfiets Vogue aan wilt schaffen maar twijfel je tussen een tweewieler of een driewieler? Lees dan gauw verder! We zetten de verschillen voor je op een rij.

Bakfiets tweewieler
- Rijd licht en wendbaar en is daarom erg geschikt voor de drukte van de stad
- Niet veel breder dan een gewone fiets

Bakfiets driewieler
- Rijd erg stabiel
- Erg makkelijk te parkeren
- Ruimere laadbak

Een bakfiets met 2 wielen heeft als grote voordeel dat deze lichter stuurt. Een bakfiets met drie wielen is extra stabiel, heeft een iets ruimere laadbak en is erg makkelijk om te parkeren. Beide keuzes zijn dus een goede optie.

Vogue Superior 3

De Vogue Superior 3 is een elektrische bakfietsen met drie wielen, een ruime laadbak en een stevige achterwielmotor. Zo geniet je altijd van een wind-mee gevoel! Daarnaast heeft deze topper een roestvrij en licht frame, betrouwbare schijfremmen en 7 handige versnellingen. Zo is geen heuvel nog te steil en geen afstand nog te lang.

Vogue Carry 3

De Vogue Carry 3 is het populairste model uit dit rijtje. Dit komt mede dankzij de fijne middenmotor van Bafang. Dit type motor ondersteund een zeer natuurlijke rijervaring. Door de drie wielen geniet je bovendien van een zeer stabiele wegligging. Doordat het belastbaar gewicht van de Vogue Carry 3 ruim 220 kilo is, kun je gemakkelijk de kinderen, boodschappen of andere bagage meenemen. Daarnaast beschikt dit model over een roestvrij frame, 7 handige versnellingen en stevige rollerbrake en schijfremmen.

Vogue Carry 2

De Vogue Carry 2 heeft alle gemakken van de Vogue Carry 3, maar dan met 2 wielen. Dit maakt de fiets lekker wendbaar, heerlijk licht en erg geschikt voor de drukke wegen en lange routes.

Bakfiets Vogue kopen

Ben je er helemaal over uit en wil je een Vogue bakfiets kopen? Doe dit dan op superfietsen.nl! We leveren super snel, bieden een uitstekende service bij problemen en hanteren een laagste prijsgarantie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in delen te betalen of achteraf. Wil je toch eerst liever een proefritje maken? Dit kan geheel vrijblijvend in onze fietsenwinkel in Rotterdam. We zijn 7 dagen per week geopend!

Heb je nog advies nodig over één van onze elektrische bakfietsen of Vogue fietsen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!