0 producten

Geen producten gevonden

BSP elektrische fiets: razend populair onder jong én oud!

De BSP elektrische fiets is razend populair, onder jong én oud. Gelukkig vind je op Superfietsen.nl een ruim en divers aanbod aan de beste BSP elektrische fietsen. Met één van de fietsen op deze pagina fiets je dagelijks in comfort naar school of het werk. Zo kun je die vervelende files vermijden en heb je geen last van tegenwind. Ben je van de recreatieve ritjes? Ook dan is een BSP fiets erg aan te raden. Deze modellen zijn dus écht van alle markten thuis.

Wat kan ik verwachten van een BSP E-bike

Ook tijdens het ontwerpen van de elektrische serie van BSP worden de 5 kernwaarde in gedachte gehouden.  Als eerste komt “Ultiem fietsplezier”. Een fijn gevoel, goede houding en gemak is iets wat BSP met haar elektrische fietsen voor iedereenmogelijk wilt maken. “Top kwaliteit” is het tweede punt wat hoog in het vaandel staat. Een fiets moet iets zijn waar je langere tijd van kan genieten, zeker een elektrische die vaak een grote investering zijn. Daarom wordt een BSP elektrische fiets gemaakt van het beste materiaal en de stevigste onderdelen. “Echt Nederlands” is het derde  punt waar BSP, met goede rede, zeer trots op is. Bijna het gehele productieproces bevindt zich in Nederland. Dit is niet alleen goed voor de werkgelegenheid hier, maar zorgt er ook voor dat BSP de kwaliteit goed kan waarborgen. Nummer 4 op de lijst is “eerlijke productie”. Hoewel BSP niet altijd de goedkoopste is, kan je er van op aan dat de fiets gewoon goed is. Bovendien creëert BSP werkplekken in Nederland voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan. Als laatste, maar zeker niet de minste, heeft BSP “bewezen testresultaten”. Zeker de elektrische fietsen doen het verschillende prijsklassementen zeer goed. Nog niet overtuigd? Probeer dan zelf een van de vele mooie BSP elektrische fietsen zelf!

BSP elektrische fiets met middenmotor

Binnen ons assortiment vind je diverse BSP elektrische fietsen met middenmotor. Een middenmotor is erg populair omdat deze een stabiele rijervaring ondersteund. Dit komt omdat het zwaarste punt van de fiets zich in het midden bevind. Dit zorgt voor een stabiele wegligging. Daarnaast drijft een middenmotor niet de wielen maar de trappers aan. Dit voorkomt een duwend of trekkend gevoel. Het is dus ook helemaal niet gek dat de BSP elektrische fiets middenmotor de populariteitswedstrijd iedere keer weer wint.

De kwaliteit van een BSP fiets

De BSP fiets staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ga je voor een fiets van dit merk? Dan ga je voor echte oer-Hollandse kwaliteit! De BSP elektrische fiets wordt namelijk 100% geproduceerd in Nederland.

De fietsen van dit merk zijn erg robuust en kunnen zo wel tegen een stootje. Daarnaast bestaan deze fietsen uit hoogwaardig materialen. Daarbij wordt ze in elkaar gezet op een zeer professionele wijze. Dit maakt de BSP fiets zeer betrouwbaar. Naast kwaliteit wilt het oog natuurlijk ook wat! Gelukkig hoef je je daar ook niet druk om te maken. Het design van deze fietsen is namelijk  helemaal van nu. Daarbij kun je kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Zo kun je altijd een BSP e-bike vinden die bij jou past.

Op een BSP e-bike kun je vertrouwen

Over de kwaliteit van BSP valt niet te twisten. Wist je bijvoorbeeld dat de BSP Metropolis een 9,7 heeft gescoord in de AD fietstest? De jury vond deze BSP fiets heerlijk sturen, dit ondanks de voordrager. Daarbij waren ze zeer tevreden over de brede, zachte zadel en het strakke design. Dit is nog niet alles, want ook de elektrische fietsen van BSP hebben diverse mooie prijzen gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan de fietstest van Telegraaf en van elektrischefietsen.com. Twijfelen is dus echt nergens voor nodig, met een BSP e-bike zit je sowieso goed!

Specificaties BPS elektrische fiets

Hoewel elke BSP fiets stuk voor stuk garant staat voor een goede aankoop. Kunnen er veel dingen zijn waarop je moet letten tijdens de aanschaf. Een dames of heren model kiezen is vaak het eerste waar mensen op letten. Hoewel het voor mannen heel gebruikelijk is om toch voor een damesmodel te gaan. Een andere keuze die je misschien wilt afwegen is wat voor motor in de elektrische BSP fiets zit. Een naafmotor, of toch een middenmotor? Het aantal rijstanden en versnellingen kan ook een belangrijke factor zijn. Zeker wanneer je middel tot lange afstanden moet afleggen, kan een extra rijstand een groot verschil maken. Een andere maar zeker niet de laatste factor kan de kleur van je elektrische BSP fiets zijn. BSP heeft er voor gekozen om stijlvolle kleuren toe te passen op hun elektrische fietsen. Zo kan je altijd goed voor de dag komen op je nieuwe fiets.

BSP elektrische fiets kopen

Ben je net als ons, helemaal overtuigd van de BSP elektrische fiets? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via superfietsen.nl! We maken de fiets altijd 100% rijklaar voor je, zonder extra kosten. Daarnaast hanteren we een uitstekende service. Zo staan we altijd voor je klaar, ook als er iets mis is gegaan.

Heb je een vraag over een BSP elektrische fiets of kunnen we je ergens anders bij helpen? Laat het ons dan zeker weten. We voorzien je graag van eerlijk advies!