0 producten

Geen producten gevondenBSP fietsen – Kwaliteit en comfort uit Nederland

Een fiets van BSP zal altijd rijklaar geleverd worden. De levertijd bedraagt dan ook 5 tot 10 werkdagen. U betaald gewoon de prijs die u bij de fiets ziet en niks extra’s voor het rijklaar laten maken!

BSP is een Nederlands fietsenmerk dat altijd garantie staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Meer dan 30 jaar geleden is dit merk begonnen met het maken van hoogwaardige fietsen. Als achterliggende gedachte haal BSP inspiratie uit de Nederlandse cultuur en samenleving. Omdat fietsen zo’n groot onderdeel zijn van Nederland, let BSP altijd op de kleinste details. Zo kunt u onderweg genieten van het comfort en gemak dat deze fietsen te bieden hebben. Een fiets kopen van dit merk is een betrouwbare en verantwoorde keuze! Voor BSP is het dan ook belangrijk dat deze kwaliteit gewaarborgd kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve onderdelen die de fiets een stuk steviger maken. Denk hierbij aan stevige stalen spatborden, dikkere spaken en robuuste frames. Maar ook de voordrager bij een BSP transportfiets. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit op peil wordt gehouden, zit bijna het gehele productie proces, van verven tot assemblage, in Nederland. BSP heeft 5 pijlers die als het ware het DNA van het bedrijf zijn.

  • Ultiem fietsplezier
  • Top kwaliteit
  • Echt Nederlands
  • Eerlijke productie
  • Bewezen testresultaten

Ultiem rijplezier met BSP fietsen

Het belangrijkste is misschien wel dat u met volle teugen kan genieten van een nieuwe fiets. De fietshouding en een fijn gevoel wanneer u rijdt, speelt hier een belangrijke rol bij. Een fiets kan er misschien mooi uit zien, maar wanneer deze niet lekker rijdt is er weinig van te maken. Het juiste stuur, zadel en goede banden zijn voor BSP een succesformule om van elke fiets een plezier te maken. Ga je voor nóg een stapje verder? Kies dan eens voor een elektrische fiets van BSP. Die hebben dezelfde kwaliteit zoals je van BSP gewend bent, maar dan fiets je nog lekkerder. 

Top kwaliteit BSP fiets

Zoals net al even besproken, BSP wil dat elke fiets die ze maken van uitmuntende kwaliteit is. Een BSP fiets wordt gelakt met een poedercoatingsysteem. Twee harde lagen van corrosie bestendig materiaal worden op de fiets aangebracht. Zo is uw fiets goed bestand tegen de buitenlucht en roest. Dikkere spaken zijn bij BSP de standaard. Samen met de Rodi en Ryde velgen, zorgen deze er voor dat de wielen van uw fiets extra stevig zijn. Dit maakt een BSP fiets net even wat degelijker dan de meeste anderen op de markt. Zo is de BSP Gaev dan ook erg stevig, betrouwbaar en ijzersterk! 

Soorten BSP fietsen

Het trots van het bedrijf is bij BSP het oer-Hollandse imago. BSP is opgericht in Utrecht, waar ze nog steeds vestigingen heeft zitten. Het over grote deel van het productieproces van de fietsen wordt in Nederland uitgevoerd. Zo is BSP verzekerd van de kwaliteit en is deze ook goed te handhaven. Dit fietsenmerk heeft een eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling, maar is toch in staat om op de kleinste details te letten. BSP heeft een breed assortiment voor zowel heren, dames en speciale moederfietsen

BSP heeft de bewuste keuze gemaakt om de assemblage van haar fietsen volledig in Nederland te laten gebeuren. De prijs is dan ook niet altijd de goedkoopste, maar de kwaliteit daarentegen wel de beste! Omdat BSP graag wat terug wilt doen voor de samenleving, wordt er ruimte gemaakt voormensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen minder valide of mensen met een andere beperking zijn. Een BSP fiets is dan ook niet alleen voor u goede aankoop, maar ook voor iemand anders!

Dat BSP en wij erg enthousiast zijn over de fietsen die ze maken is niet gek. Echter is meerdere malen gebleken dat ook veel andere mensen er zo over denken.  De fietsen van BSP hebben meerdere prijzen in de wacht weten te slepen. Zo is de Metropolis uitgeroepen tot de beste brugpieper fiets. Met de nationale fietsentest van 2016 is BSP eveneens in de prijzen gevallen. Ze hadden de beste stadsfiets tot €799 van Nederland. Deze fietsen kunnen dus waarmaken wat het bedrijf zegt

Waarom een BSP fiets kopen bij Superfietsen?

Superfietsen heeft voor u een breed aanbod BSP fietsen beschikbaar. Voor elk type fietser is er wel wat moois te vinden. Of u nu gebruik wilt maken van een degelijke stadsfiets met meerdere versnellingen of een handige schoolfiets met voordrager. Qua maten en groottes is er bij BSP genoeg om uit te kiezen. Ook aan de lange Nederlanders onder ons is door BSP gedacht. U kunt met behulp van de filters op de pagina precies de fietsen tonen die u wilt. Zoals u bovenaan de tekst kon lezen, wordt elke BSP fiets rijklaar bij u geleverd. Hiervoor hoeft u niks extra’s te betalen, maar de levertijd neemt wel toe naar 5 tot 10 werkdagen. Na eventjes wachten heeft ook u een prachtige BSP boordevol kwaliteit in huis!