0 producten

Geen producten gevonden

Vogue elektrische fiets

Op zoek naar een vogue fiets? Dan heb je een hele verstandige keuze gemaakt. Vogue fietsen produceert al meer dan 10 jaar e-bikes en elektrische bakfietsen van kwaliteit mét een zacht prijskaartje. Wanneer je een fiets aanschaft van dit merk kies je bovendien niet alleen voor betaalbaarheid maar ook voor gemak, kwaliteit en uitstraling!

Vogue fietsen | Altijd de laagste prijsgarantie!

De elektrische fiets wordt steeds populairder onder allerlei verschillende type mensen. Van jong tot oud, Nederlanders zijn gek op de e-bike. Wij snappen heel goed waarom! Je komt namelijk niet compleet uitgeput aan op punt van bestemming. Ook niet wanneer het hard waait of wanneer je lange afstanden moet afleggen. Daarnaast kom je een stuk sneller aan op locatie. Fijn, nu kan die wekker nog een keer op snooze ;). De Vogue elektrische fiets is bovendien ideaal voor iedereen die niet super goed te been is maar nog wel wilt blijven bewegen. Je kunt de instellingen van je motor gemakkelijk aanpassen op je eigen voorkeuren. Daarmee bepaal je zelf hoe hard of licht je trapt! Gelukkig hoef je niet te diep in de buidel te tasten voor een goede elektrische tweewieler. Zeker niet wanneer je kiest voor een vogue bike. Dit merk wilt de e-bike betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen. Dit is wat ons betreft zeer zeker gelukt!

Vogue fiets: Design, betaalbaarheid, comfort en kwaliteit gaan hand in hand!

Wil je niet kiezen tussen design, betaalbaarheid, comfort en kwaliteit? Dan kun je heel goed kiezen voor een Vogue fiets! Het designteam van dit mooie merk gaat uit van de ervaring van de fietser. Daarom zul je nooit op een te harde zadel zitten of een veel te ingewikkelde display hoeven bedienen. Zo maak je van ieder ritje een feestje!

Een greepje uit de modellen die we van Vogue fietsen hebben:
- Vogue Elite Fiets
- Vogue Superior elektrische bakfiets
- Vogue Mestengo
- Vogue Infinity
- Vogue PremiumVogue elektrische bakfiets

Naast de reguliere vogue elektrische fietsen heb je ook nog de vogue elektrische bakfiets! Wanneer je kiest voor dit model, geniet je van extra laadruimte. Hierin kun je uiteraard veel bagage kwijt. Ook kun je gezellig tot wel vier kleine kinderen meenemen! Zelfs de jongste kinderen kunnen plaatsnemen in de bakfiets. Let wel op; bij de allerkleinste kindjes is het verstandig een stoeltje te instaleren in de laadbak. Vergeet bovendien nooit de gordeltjes om te doen!

Een bestelling plaatsen op Superfietsen.nl

Je Vogue e-bike bestel je gemakkelijk en snel op onze website. Wanneer je een bestelling voor 16.00 plaatst sturen wij deze dezelfde dag nog op! Meestal kun je de volgende dag dan al vrolijk rond fietsen op je nieuwe aanwinst. Daarnaast betaal je bij ons nooit teveel; wij hanteren altijd een laagste prijsgarantie. Wil je jouw nieuwe elektrische fiets in termijnen betalen? Ook dat is bij ons mogelijk. Reden genoeg dus om snel een bestelling te plaatsen!

Heb je nog vragen over één onze Vogue fietsen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen graag! Niet gevonden wat je zocht? Dan kun je ook nog een kijkje nemen bij alle elektrische fietsen.