Ontvang tot 200,- euro cashback bij aanschaf van een E-bike!

Is het jouw goede voornemen om dit jaar meer te bewegen en / of gezonder te leven? Wat goed! Een elektrische fiets maakt sporten toegankelijk voor iedereen. Of je nu slecht ter been bent, regelmatig lange afstanden moet maken of gewoon niet zo van de tegenwind bent, wij hebben een elektrische fiets die bij jou past. We helpen je graag op weg om jouw gezonde voornemens dit jaar wél waar te maken door hoge kortingen uit te delen op onze e-bikes. 

Ontvang tot 200 euro cashback korting op jouw nieuwe e-bike

Heb je de knoop doorgehakt en wil je overgaan tot een aankoop van een e-bike? Dan ontvang je tot 200 euro extra cashback-korting! De cashback storten we binnen 1 werkdag terug op de rekening waarmee je hebt betaald nadat je de bestelling hebt geplaatst. Belangrijk: Je moet je hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief om gebruik te maken van deze kortingsactie. Scrol helemaal naar de onderkant van één van onze pagina's om je in te schrijven. 

3 GRATIS onderhoudsbeurten t.w.v. 300 euro bij je nieuwe e-bike?

Wanneer je een bestelling plaats via onze winkels en deze daar ophaalt, ontvang je naast de cashback korting 3 gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 300 euro! Hiervoor hoef je enkel te bellen naar onze winkels en door te geven welke e-bike je zou willen. 

Delft - 015 202 5675
Den Haag - 070 204 3497
Maassluis - 010 321 0423

Hoeveel cashback korting ontvang ik op mijn e-bike?

- Wanneer je een elektrische fiets van €1000,- t/m €1499 aanschaft ontvang je een cashback-korting van €50,- Klik hier om alle e-bikes in deze prijsklasse te bekijken.
- Schaf je een e-bike aan van €1500,- t/m €1999,- dan ontvang je een cashback korting van €100,- Klik hier om alle e-bikes in deze prijsklasse te bekijken.
- Ga je voor een elektrische fietsen met een waarde van boven de €2000,- dan ontvang je een cashback-korting van €200,- Klik hier om alle e-bikes in deze prijsklasse te bekijken.

Een elektrische fiets kopen op Superfietsen.nl

Wanneer je een e-bike bij ons aanschaft geniet je van uitstekende service! Al onze elektrische fietsen hebben minimaal 2 jaar garantie. Bovendien scoren we een 9 op Kiyoh. Dit komt omdat wij er altijd alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Daarbij heb je bij ons de mogelijkheid om je nieuwe e-bike in termijnen of achteraf te betalen. Toch niet helemaal tevreden over de aankoop? Dan kun je deze altijd nog terug sturen.

Voor persoonlijk advies of vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder op weg!
Telefoon (9:00-18:00) : 085 - 016 1085
Mail (altijd antwoord): [email protected]