30 producten

Cadeau voor jongens - tips van de Sint!

Een fiets is perfect als Sinterklaascadeau

Superfietsen is dit jaar heel braaf geweest! Het hele jaar door hebben we ons goed gedragen en u voorzien van de beste fietsen en service. Er is uiteraard wat mis gegaan, maar de medewerkers van de klantenservice hebben de volle 100% gegeven om dit op te lossen. Hiervan is de Sint blijkbaar heel erg blij geworden. Hij is alvast langs geweest op kantoor en heeft zakken vol moois meegenomen. Dit zijn niet alleen fietsen, maar ook de mooiste accessoires om de fietsen mee te pimpen! Dit komt goed uit want nu kan er toch iets in de schoen gedaan worden wanneer er al een fiets in huis is. Alle fietsen in deze categorie zijn uitsluitend voor kinderen en volwassenen die zich goed gedragen hebben dit jaar en in het boek van Sinterklaas staan natuurlijk. Door goedheiligman beschikken we over een ruim assortiment zodat er altijd wel iets passends voor iedereen bij zit!

  • Mooie fietsen
  • Handige accessoires
  • Divers aanbod

Gratis Cadeautjes

Het zou geen sinterklaas feest zijn zonder dat er cadeautjes uit de zak komen! De Sint heeft aan ons gevraagd om te helpen met het uitdelen hiervan. Blijkbaar hebben we ons zo goed gedragen dat we als hulppiet mogen dienen. Onze taak die we van de goedheiligman hebben gekregen, is elk kind een leuk cadeautje geven. Wij bieden daarom graag bij elke Kinderfiets in deze categorie een GRATIS kabelslot t.w.v. 14,99,-  Hopelijk wordt de Sint hier zo blij van dat we volgend jaar weer mogen helpen! Dan moet je natuurlijk wel weer een heel jaar goed gedragen.

Wat zat er in de zak?

Zowel de brave meisjes als jongens kunnen genieten van al het moois dat de Sint heeft meegebracht. De mooiste jongens en meisjesfietsen zijn namelijk beschikbaar als Sinterklaascadeau en een plek op het verlanglijstje. Al vanaf 2 jaar is het mogelijk te fietsen op een van deze fietsen. Er zitten namelijk ook loopfietsen in het assortiment. De overige fietsen in het assortiment beschikken bijna allemaal over zijwieltjes. Hiermee is het mogelijk om op een veilige manier te leren om te gaan in het verkeer. Wanneer het fietsen genoeg onder de knie is, kunnen deze wieltjes er ook weer afgehaald worden. De speelse designs en mooie kleuren passen goed bij kinderen. Bovendien zal een mooie fiets goed opvallen op het schoolplein. Niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje kennen ze een groot aantal fietsmerken. Daarom heeft de Sint een zeer divers aanbod mee genomen. Elk merk heeft een eigen stijl en manier van fietsen maken. Kijk dus van te voren wat het beste bij u zou passen.

Ook voor de brave dames en heren onder ons zitten er leuke fietsen tussen. Iedereen is immers nog altijd een beetje kind! Dat verdient een cadeautje zegt de Sint. Door de filters op de pagina te gebruiken kunt u precies de fiets tonen die u wilt. Uiteraard is alles wat de Sint heeft meegenomen prachtig, maar dat past natuurlijk niet door de schoorsteen! Om het kiezen wat makkelijker te maken, is de categorie opgedeeld in verschillende prijscategorieën.

En wat nog meer?

De fietsen passen natuurlijk niet door de schoorsteen, maar daar zal de Sint vast wel wat op vinden. Dingen die wel in een schoen of laars passen zijn de leuke accessoires. Denk hierbij aan Een luide fietsbel, stevig kettingslot of mooi fietsversiering. Leuk om los te geven, of juist in combinatie met een nieuwe fiets. Misschien is het leukste nog wel een fietskrat of –mand. Hier passen namelijk de andere cadeautjes van de Sint ook perfect in!