0 producten

Geen producten gevonden

BSP Metropolis

De BSP Metropolis is dé transportfiets van Nederlandse bodem. Het eerste wat je wellicht opvalt is het fraaie design. Gelukkig heeft de BSP metropolis transportfiets nog veel meer in huis! Dit model is namelijk kwalitatief enorm stevig. BSP wordt namelijk zorgvuldig met de hand geassembleerd en gecontroleerd op kwaliteit. Daarnaast zijn de spaken en het frame extra dik. Dat is maar goed ook, want een fiets in Nederland krijgt heel wat te verduren. Denk aan overvolle fietsenstallingen, regen, tegenwind en stoepranden. Gelukkig zijn de fietsen van BSP hier sterk genoeg voor. Wanneer je kiest voor een fiets van BSP kies je voor echte Hollandse kwaliteit. De fietsen van BSP zijn niet alleen mooi, maar ook ontzettend stevig! Zo kun je nog lang genieten van jouw aankoop.

BSP Metropolis transportfiets

De BSP Metropolis heeft een aantal belangrijke kenmerken. Naast het stevige voorrekje, waar je tot 25 kilo aan bagage kwijt kan, beschikt deze mooie fiets over een sterke dichte kettingkast, een stevig dubbelstandaard en een massieve spatbordstang. Voor iedereen die op zoek is naar een sterke fiets die lang mee gaat is de BSP Metropolis transportfiets een goede optie. Daarnaast zal de fiets er lang mooi uit blijven zien. Dit komt door het aluminium frame. Dit materiaal is niet alleen heerlijk licht maar ook nog eens volledig roestvrij. Zo kun je de fiets met een gerust hart achterlaten, ook in de regen. Doordat de BSP Metropolis over een stuurslot beschikt, kun je het stuur stevig vastdraaien. Dit is erg handig wanneer je voorrekje zwaar is beladen met bijvoorbeeld boodschappentassen. Zo zal je stuur niet zomaar omkieperen, ook niet tijdens het parkeren van de fiets. Ook de dubbele standaard ondersteund het stevig parkeren van de BSP Metropolis.

Doordat de Metropolis verkrijgbaar is in meerdere varianten, vind je altijd een model dat goed bij jouw wensen aansluit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een variant met 3 of 7 versnellingen. Heb je liever een terugtraprem of stevige handremmen? Ook daarin kun je een keuze maken. Daarnaast hebben we dames- en herenmodellen.

Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren die helemaal van nu zijn. Last but not least heb je ook de keuze uit diverse framematen. Weet je niet welke framemaat bij jouw lengte hoort? Geen paniek. Hier hebben wij een handig tabel voor!

BSP metropolis kopen

Jouw nieuwe BSP Metropolis koop je tegen een laagste prijsgarantie en met de beste service op superfietsen.nl! We leveren bovendien ontzettend snel. Zo kun jij snel genieten van een ritje op jouw nieuwe fiets.

Kan je niet wachten om je fiets in ontvangt te nemen? Heel begrijpelijk! Gelukkig kun je ervoor kiezen om de BSP Metropolis niet alleen 100% rijklaar te laten leveren, maar ook met een 24 uurs-levering. Zo kun je enorm snel genieten van een ritje op je nieuwe fiets, zonder gedoe.

Heb je nog vragen over één van onze BSP fietsen of kunnen we je ergens anders bij van dienst zijn? Neem dan contact met ons op. We helpen graag.