0 producten

Geen producten gevonden

BSP La Dolce Vita: topklasse van eigen bodem

Een BSP La Dolce Vita is een fiets die speciaal gemaakt is voor ouders die samen met hun kleine kinderen een ritje wilt maken. De moeder- of familiefiets heeft een stevig en betrouwbaar ontwerp, dat in alles is gericht op stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Een BSP La Dolce Vita garandeert niet alleen veiligheid onderweg en bij het stallen, maar biedt ook veel rijcomfort. De BSP La Dolce Vita moederfiets is leverbaar met één of twee kinderzitjes, en ook zonder stoeltjes koop je er een prettige fiets mee.

BSP fietsen: gemaakt in én voor Nederland

BSP is een op en top Nederlands merk, dat al tientallen jaren fietsen van hoge kwaliteit produceert. Deze zijn volledig afgestemd op de praktijk en bedoeld voor intensief dagelijks gebruik. Een BSP La Dolce Vita moederfiets heeft bijvoorbeeld een robuust frame en dikke spaken. Maar voor het perfecte rijplezier is een goede en ontspannen zithouding natuurlijk ook van belang. Daarom is bij de BSP La Dolce Vita veel aandacht besteed aan het ontwerp en de plaatsing van het stuur en het zadel.

Bijzonderheden La Dolce Vita

Benieuwd naar wat de La Dolce Vita zo bijzonder maakt? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Stevige dubbel standaard
De dubbele standaard waar over de La Dolce Vita beschikt is stevig, stabiel en betrouwbaar. Een dubbele middenstandaard zorgt ervoor dat je jouw moederfiets overal stabiel kunt parkeren, zelfs wanneer deze zwaarder is geworden door kinderzitjes.

Kwalitatief stuurslot
Een stuur dat heen en weer zwiept is ontzettend vervelend wanneer je je kind in het voorzitje wilt plaatsen. Gelukkig heeft deze BSP moederfiets een stevig stuurslot waarmee je het stuur vast kunt zetten.

Comfortabel met fietszitjes
Doordat deze moederfiets extra ruimte aan het stuur heeft voor de fietsstoeltjes kun je makkelijk op- en afstappen. Door het zachte foam om het stuur zal je kind ook veilig en comfortabel plaats kunnen nemen.

Rollerbrake handremmen
Rollerbrake remmen zijn erg onderhoudsvriendelijk en remmen goed onder alle weersomstandigheden. Dit draagt bij aan een veilige rit voor jou en je kleintjes.

Aluminium frame
Aluminium is lekker licht en volledig roestvrij!

Art gekeurd ringslot
Deze moederfiets van BSP komt met een ART gekeurd ringslot. Hiermee kun je je fiets niet alleen veilig op slot zetten maar hiermee kun je ook eventueel je La Dolce Vita verzekeren.

Verdere eigenschappen van een BSP La Dolce Vita

Naast het doordachte ontwerp beschikt de BSP La Dolce Vita moederfiets over diverse vaste eigenschappen. Zo heeft de fiets Rollerbrake-handremmen en Shimano Nexus-versnellingen met zeven of drie standen. Dankzij een zadel van Selle Royal is het zitcomfort gewaarborgd. Tot de standaarduitrusting van de BSP La Dolce Vita behoren verder een AXA-ringslot en Schwalbe-banden met een anti-leklaag. Het frame en de voor- en achterdrager zijn gemaakt van aluminium, dat is afgewerkt met een corrosiebestendige poedercoating. In ons aanbod vind je opvallende en neutrale kleuren. Er zit dus altijd wel een BSP La Dolce Vita moederfiets in je smaak bij.

La Dolce Vita in het kort

De BSP La Dolce Vita is een mooie moederfiets in een modern jasje. Deze familiefiets heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding én super mooi design. De fijne specificaties waarover deze fiets beschikt maken van ieder ritje een feestje. De fiets is verkrijgbaar met 3 of 7 versnellingen en in verschillende moderne kleurvariaties. Als fijne extra versturen we onze BSP fietsen altijd rijklaar. Dit betekend dat je niet zelf meer hoeft te sleutelen aan je nieuwe BSP La Dolce Vita.

Je BSP La Dolce Vita moederfiets uitbreiden

Hou er rekening mee dat een BSP La Dolce Vita zonder kinderzitjes wordt geleverd. Ook een windscherm is niet inbegrepen. Om een volledig uitgeruste moederfiets te bestellen, kun je kiezen uit meerdere optionele uitbreidingspakketten. Zo heb je in één koop je BSP La Dolce Vita moederfiets compleet.