0 producten

Geen producten gevonden

Bsp Gaev

De BSP Gaev gaat terug naar wat een fiets echt hoort te zijn. Het design is comfortabel met een strak en stijlvol design. Maar laat je niet misleiden door het eenvoudige uiterlijk van deze stadsfiets. Dit is een fiets boordevol kwaliteit, comfort en stevige onderdelen. BSP is trouwens een merk wat voorop staat in de race naar kwalitatieve fietsen. Dit is te merken aan de constante kwaliteit die ze leveren. Handgemaakt en in elkaar gezet in ons eigen Nederland. Dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Het zijn fietsen waar je op kan vertrouwen en altijd lekker op rijdt! Al sinds de oprichting van BSP richten ze zich op vakmanschap samen met een enthousiast team. Ze ondernemen op een sociaal maatschappelijke manier door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook een kans te geven. Wij zijn dan ook trots dit merk aan te kunnen bieden in onze webshop en winkels. Deze aandacht voor kwaliteit en omgeving is nou precies wat we zo mooi vinden aan de fietsen van BSP. Je kan er zeker van zijn dat iemand echt zijn of haar best heeft gedaan voor jouw nieuwe BSP Gaev. Dit zijn fietsen waarvan je een lange tijd kan genieten!

BSP Gaev Specificaties

Zoals we net al aangaven is de BSP Gaev een fiets van kwaliteit. Maar dat moeten we natuurlijk wel kunnen uitleggen. Laten we beginnen bij het frame. Deze is van Staal en enorm stevig. Ook is het voorzien van een extra laklaag die beter beschermd tegen roestvorming en krassen. Het frame komt redelijk kaal bij BSP binnen. Daarna gaat het vakkundige team aan het werk om de BSP Gaev met de hand te assembleren. Een kenmerk van BSP is de dikte van hun spaken. Deze zijn dikker dan bij andere merken. Dit maakt de spaken zelf natuurlijk erg stevig en zorgt er voor dat ze niet snel zullen buigen. Bovendien zorgt dit er voor dat een slag in het wiel amper voor zal komen! De spatborden en spatbordstangen zijn van massief staal, net als de kettingkast. Dit zorgt er voor dat deze fiets wel tegen een stootje kan!

De BSP Gaev is een transportfiets, te herkennen aan de voordrager. Deze is stijlvol en minimalistisch, maar vooral erg praktisch! Hiermee vervoer je gemakkelijk boodschappen van A naar B. Aan comfort is natuurlijk ook gedacht. Zo beschikt de BSP gaev ook over 3 versnellingen, stabiel Ursus standaard en Schwalble banden met anti-leklaag.

Wat zijn de voordelen van de BSP Gaev?

Overweeg je om een BSP Gaev dames aan te schaffen in onze fietsenwinkel? Een uitstekende keuze, want de BSP Gaev levert je altijd voordelen op:

- Je koopt een oerdegelijke fiets voorzien van een strak design.

- De fiets beschikt over een soepel Shimano Nexus 3 of 7 schakelsysteem.

- Het rijwiel heeft een gecertificeerd en goedgekeurd Axa-slot en dus is de fiets ook te verzekeren tegen diefstal.

- Er is een voordrager aanwezig; ideaal voor een boodschappentas of fietskrat.

- Je gaat altijd veilig de weg op dankzij fietsverlichting op batterijen.

 

Elektrische BSP E-Gaev

Voor degene die echt ultiem fietscomfort wilt ervaren is er de BSP E-Gaev. Dit is de elektrische variant van de populaire stadsfiets van BSP. De betrouwbare Steps Middenmotor van Shimano levert een heerlijke rijervaring. De ondersteuning wordt gelijkmatig verdeeld over beide wielen. De middenmotor is dan ook ongekend populair op moderne elektrische fietsen. De accu zit in het midden op het frame bevestigd. Deze plaatsing zorgt voor een goede verdeling van het gewicht. Ook is de accu makkelijk afneembaar, wat binnen opladen een stuk makkelijker maakt! Naast de elektrische onderdelen, heeft de BSP E-Gaev ook een aantal andere voordelen. Zo heb je 7 in plaats van 3 versnellingen. Ook zitten er op de elektrische variant betrouwbare Rollerbrake handremmen in plaats van de terugtraprem. Zo weet je zeker dat je altijd comfortabel onderweg bent!

BSP Gaev kopen

De BSP Gaev staat klaar om getest te worden op onze indoor testbaan. Deze kan je vinden in onze Super Store te Rotterdam. Heb je vragen of wil je ook de elektrische BSP Gaev proberen? Laat het onze vakkundige experts weten. Dan staan ze klaar met raad en daad!