Lees alle blog artikelen en blijf of de hoogte van Superfietsen!

Wat voor kinderfiets moet ik kiezen?

Wat voor kinderfiets moet ik kiezen? Fietsen wordt al vanaf jongs af aan met de paplepel bij ons binnen gegoten. Van de driewieler, naar de kinderfiets met zijwieltjes tot de kinderfiets zonder zijwieltjes. Dat is ook niet vreemd want Nederland is echt een fietsland. Ook op de basisschool krijg je als kind fietsles in het verkeer. Maar wat voor fiets kies je voor je kind? En welke maat is het meest geschikt?

Leestijd: 3 minuten

Welk fietsstoeltje is geschikt voor jouw fiets?

Welk fietsstoeltje is geschikt voor jouw fiets? Ben je een trotse papa of mama en maak je graag een fietsrit met je oogappel? Dan weet je dat je op zoek moet naar een geschikt fietsstoeltje. Comfort is belangrijk, maar je wilt ook dat je kind op geen enkele manier in gevaar wordt gebracht. Daarom geven wij je een aantal tips die je helpen in je zoektocht naar een geschikt kinderzitje voor op de fiets. Welke fietsstoeltjes zijn er te koop en waar let je op?

Leestijd: 3 min

Kinder mountainbike kopen? Onze aanraders!

Kinder mountainbike kopen? Onze aanraders! Fanatieke mountainbike ouders opgelet! Wil je jouw fietsavonturen kunnen delen met je kind? Zodra jouw zoon of dochter zelfverzekerd over de verharde wegen kan rijden, kun je kijken naar een leuke kinder mountainbike voor de spannende off-road routes. Kun je niet wachten en ben je klaar om een aankoop te doen maar kun je wel wat tips gebruiken? Om je te helpen bij het kiezen van de juiste kinder mtb hebben we een aantal aanraders voor je geselecteerd.

Leestijd: 4 min

Welke schoolfiets past bij mij?

Welke schoolfiets past bij mij? De zomervakantie gaat altijd sneller voorbij dan je denkt. Daarom is het misschien wel handig om tijdig te denken aan een goede schoolfiets. Maar welke type fiets past nu perfect bij jou? In dit artikel delen onze deskundige alle tips en tricks. Met deze tips kies jij gemakkelijk voor de schoolfiets van jou dromen en maak je van dit schooljaar een succes op twee wielen!