Op zoek naar de beste fietstas? | Top 5 beste fietstassen

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Op zoek naar de beste fietstas? | Top 5 beste fietstassen

Ben je op zoek naar de beste fietstas? Daar helpen we je graag bij. Van die vervelende tassen aan het stuur wordt natuurlijk niemand blij! Het is erg onhandig fietsen en erg vervelend wanneer je knieën steeds tegen de tassen aanbotsen. Een goed stel fietstassen is hiervoor een gemakkelijke en praktische oplossing. Online vind je een ruim aanbod aan diverse tassen voor aan je fiets. Dit is erg fijn, maar het kan daarom ook moeilijk zijn om een keuze te maken. Daarom hebben we de beste fietstassen voor jou op een rij gezet. Dit maakt jouw zoektocht meteen een stuk eenvoudiger!

Leestijd: 4 min

De beste dubbele fietstassen

Goed, laten we meteen een kijkje nemen naar onze top 5! Let op, deze top 5 staat in willekeurige volgorde. Het ligt geheel aan jouw behoeftes welk model het best bij jou past.

beste fietstas

1. Basil Urban Load

Deze sterke fietstassen laten weinig te wensen over! Deze allrounder heeft een strak, stijlvol design. Hierdoor past deze fietstas bij vrijwel elke fiets. Daarnaast heeft de Urban Load een ruime inhoud van maar liefst 53 liter. Natuurlijk wil je dat je spullen onderweg droog blijven. Gelukkig zijn deze dubbele fietstassen volledig waterdicht. De verstelbare kliksluitingen zorgen er bovendien voor dat je de tas naar gewenste hoeveelheid kan volpakken. Als de tassen leeg zijn kun je deze weer plat maken. Fijn! Doordat de Urban Load voorzien is van een universeel brigde systeem, passen deze fietstassen op iedere type fiets, ook op de e-bike! Daarnaast hebben deze sterke fietstassen een reflectiedetail aan beide zijdes, hierdoor ben je in het donker nog beter zichtbaar.

Deze mooierd is verkrijgbaar in diverse kleuren variaties. 

De Basil Urban Load in het kort:
- Strak, stijlvol design
- Inhoud van 53 liter
- Makkelijk in te vouwen d.m.v. verstelbare kliksluitingen
- Passen op iedere fiets, ook op de e-bike
- Extra goed zichtbaar in het donker d.m.v. de reflectiedetails
- Verkrijgbaar in diverse kleuren
- Te koop voor 49,99

beste fietstassen

2. Altec Fietstas Bisonyl - budgetvriendelijk!

Ben je op zoek naar goede fietstassen waarvoor je niet al te diep in de buidel hoeft te tasten? Dan is de Altec Fietstas Bisonyl een goede keuze! Deze topper is net iets kleiner dan zijn voorganger, maar met een inhoud van 45 liter kun je nog steeds lekker veel kwijt. Helaas kan het weleens regenen in ons klein kikkerlandje. Gelukkig zijn deze fietstassen gemaakt van waterdicht bisonyl. Zo blijven je spullen onderweg lekker droog! Vind je het lastig om te kiezen tussen snelbinders of een fietstas? Wanneer je gaat voor deze Altec reistassen hoef je geen keuze te maken! Deze topper heeft namelijk een uitsparing voor snelbinders. Zo kun je nog meer meenemen onderweg! Daarnaast hebben deze tassen reflecterende stukken. Dit draagt bij aan de veiligheid van iedere rit.
Deze Altec Fietstassen zijn geschikt voor zowel de reguliere fietsen als de e-bikes. Let wel op dat je bagagedrager niet breder dan 25 cm mag zijn.

De Altec Fietstas Bisonyl in het kort:
- Budgetvriendelijk
- Inhoud van 45 liter
- Waterdicht
- Met uitsparing voor snelbinders
- inclusief reflecterende stukken die bijdragen aan een veilige rit
- Ook geschikt voor e-bikes
- Verkrijgbaar in diverse kleuren
- Te koop voor 31,95

De beste enkele fietstassen (afneembaar!)

sterke fietstassen

3. Cortina fietstas Sydney waterdicht

Deze Cortina fietstas is niet alleen ontzettend hip maar ook nog eens ontzettend praktisch! Je kunt deze namelijk eenvoudig op- en afklikken van je bagagedrager. Dit komt door het easy quick release systeem. Door de hendels kun je deze fietstas ook gebruiken als een gewone rugtas. Aan de buitenzijde van de tas vind je reflecterende details. Dit draagt bij aan extra zichtbaarheid in het verkeer. Daarnaast heeft de Cortina Sydney een handig opbergvakje waar je bijvoorbeeld je sleutels in kwijt kan. Met een inhoud van 22 liter kun je lekker veel kwijt. Gelukkig blijven je spullen onderweg droog want de Sydney is volledig waterdicht.

De Cortina Sydney in het kort:
- Afneembaar en dus ook te gebruiken als rugtas
- Met reflecterende details voor extra zichtbaarheid in het verkeer
- Inclusief handig opbergvakje
- Afmetingen van (lxbxh) 47X17X58 en een inhoud van 22 liter
- Waterdicht
- Ook geschikt voor op de e-bike
- Te koop voor 69,95

goede fietstassen

4. Basil tas Go Solid

De Basil Go Solid is multifunctioneel in te zetten! Deze compacte fietstas / schoudertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en daarom erg sterk. De tas heeft een inhoud van 18 liter. Daarmee is de Go Solid zeer geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld een laptop of schoolboeken. Doordat het hoofdcompartiment aan te snoeren is met een koord kun je veilig je bagage afsluiten. Daarnaast is de Go Solid voorzien van handvaten in combinatie met elastische zijvakken. Handig! De veiligheid op de weg wordt bevorderd door de reflecterende details. Het bevestigen en afklikken van de tas op je bagagedrager is erg eenvoudig door middel van het hook-on systeem.

De Basil Go Solid in het kort:
- Multifunctioneel in te zetten; zowel als fietstas als schoudertas
- Het hoofdcompartiment is veilig af te sluiten d.m.v. snoeren
- Met handige zijvakken en handvaten
- Extra veilig onderweg door middel van de reflecterende details
- Inhoud van 18 liter
- Ook geschikt voor op een e-bike
- Te koop voor 43,-

De beste kranten fietstassen

fietstas krantentas

5. De Poort krantentas 80L

Ben je op zoek naar een fietstas waarin je lekker veel kranten kwijt kan? Dan is deze fietstas een erg slimme keuze. Met een inhoud van 80 liter kan je ontzettend veel kwijt! Bovendien is deze tas gemaakt van bisonyl. Dit materiaal is niet alleen erg sterk maar ook nog eens waterdicht! Deze sterke fietstas is geschikt voor zowel een reguliere fiets als een e-bike.

De Poort krantentas in het kort:
- Inhoud van 80 liter
- Gemaakt van sterk, waterdicht bisonyl
- Ook geschikt voor de e-bike
- Verkrijgbaar in diverse kleuren
- Te koop voor 84,95

Goede fietstassen kopen tegen een laagste prijsgarantie

Hopelijk hebben we je een beetje kunnen helpen met het vinden van de beste fietstas. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf een kijkje te nemen bij onze fietstassen. We beloven dat je bij ons nooit teveel zult betalen. We hanteren namelijk een laagste prijsgarantie! Bovendien leveren we ontzettend snel en bieden een uitstekende service wanneer dit nodig is. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om je bestelling achter of in delen te betalen.

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice! We helpen je graag verder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.