Iemand verassen met een fietscadeau? 4 Leuke Sinterklaas cadeau ideeën

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Iemand verassen met een fietscadeau? 4 Leuke Sinterklaas cadeau ideeën

Overweeg je iemand blij te maken met een fietscadeau? Wat een leuk idee! Of het nu gaat om een verjaardags-, kerst- of sinterklaascadeau, met een fiets zit je altijd goed. Op Superfietsen.nl vind je een ruim assortiment aan diverse fietsen. We hebben dus zeker een geschikte fiets voor jou! Vind je het toch lastig kiezen? In deze blog geven we je een aantal Sinterklaas cadeau ideeën.

SINTERKLAAS CADEAU IDEEEN VOOR KINDEREN

1. Sinterklaas cadeau ideeën voor kinderen


Een perfecte verassing voor ieder kind! Wij hebben diverse stijlen aan kinderfietsen en dus kun je een leuke kinderfiets voor elke kinderwens bij ons vinden. Laat ze de wereld ontdekken op twee wielen!

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 2 – 4 jaar
Voor de allerkleinste onder ons! Ben je op zoek naar een sinterklaas cadeau voor een kind tussen de 2 en 4 jaar oud of een lichaamslengte van 94 – 104 cm? Dan heb je een kinderfiets van 12 inch nodig. Bij ons heb je keuze uit verschillende vrolijke kleuren en designs.

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 3 – 5 jaar
Een 14 inch kinderfiets is perfect voor de jongens en meisjes tussen de 4 en 5 jaar of met een lichaamslengte van 100 – 107 centimeter. Veilig leren fietsen wordt een makkie met onze 14 inch kinderfietsen. Deze fietsen beschikken namelijk allemaal over (afneembare) zijwieltjes.

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 4 – 6 jaar
Onze leuke 16 inch kinderfietsen zijn ideaal voor kinderen met de leeftijd van 4 – 6 jaar of een lichaamslengte van 105 – 110 cm. Verkrijgbaar in verschillende leuke stijlen en kleuren.

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 4 - 8 jaar
De perfecte fietscadeau voor een kind tussen de 4 – 8 jaar of met een lichaamslengte van 110 – 116 cm is er een in de maat 18 inch. Wederom verkrijgbaar in diverse leuke designs en kleurtjes.

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 6 - 8 jaar
Een 20 inch kinderfiets als fietscadeau is geschikt voor een kind tussen de 6-8  jaar oud of met een lichaamslengte van 117 – 122 cm. Deze fietsen zijn uitermate geschikt om cadeau te doen wegens de vrolijke kleuren en patronen om uit te kiezen.

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 5 - 9 jaar
Een fietscadeau doen aan een kind tussen de 5 – 9 jaar of met een lichaamslengte van 122 – 128 cm? Dan zit je goed met een kinderfiets van 22 inch!

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 8 - 12 jaar
Op zoek naar een betrouwbare fiets voor een kind tussen de 8 – 12 jaar oud of met een lichaamslengte van 128 – 140 cm? Dan zit je met een van onze 24 inch fietsen goed!

Sinterklaas cadeau ideeën voor een kind tussen de 10 - 14 jaar
Een kinderfiets van 26 inch is perfect voor een kind tussen de 10 – 14 jaar oud of met een lichaamslengte van 140 – 152 cm.


SINTERKLAAS IDEEEN VOOR DAMES

2. Sinterklaas cadeau ideeën voor dames


Wil je groots uitpakken met een fietscadeau? Dan ben je op superfietsen.nl op het juiste adres! We hebben een ruim assortiment aan leuke damesfietsen. Voor elke levensstijl en elk budget! Hierbij helpen we je graag aan een aantal leuke sinterklaas cadeau ideeën.

Sinterklaas cadeau ideeën voor dames die regelmatig lange afstanden maken - Damesfiets met versnellingen
Geef je een fietscadeau aan iemand die regelmatig lange afstanden aflegt? Dan zijn versnellingen voor een comfortabele rit onmisbaar! Met deze versnellingen kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende standen. Dit is erg handig wanneer je een steile brug over moet of wanneer je last hebt van tegenwind. Wanneer je fietst op lange en rechte wegen dan kan je het best de hoge versnellingen inschakelen. Zo maak je gemakkelijk heel wat vaart!

We hebben diverse type fietsen met versnellingen, zowel met voordrager als zonder. Bovendien hebben we voor de moeders met jonge kinderen diverse moederfietsen in ons assortiment. Neem gerust een kijkje. Je hebt op superfietsen.nl al een fiets met versnelling vanaf 194 euro!

Sinterklaas cadeau ideeën voor dames die korte stedelijke ritten maken - Damesfiets zonder versnellingen
Geef je een fietscadeau aan iemand die normaliter in de stad fiets op vlakke wegen fietst? Dan zijn de versnellingen wellicht helemaal niet nodig. Kortom, een perfect sinterklaas cadeau voor iemand die de dagelijkse woon- werkverkeer ervaart. Ook is een damesfiets zonder versnellingen ideaal voor de dagelijkse schoolritjes.

Onze damesfietsen hebben diverse kleuren en modellen. Denk aan een klassieke omafiets of een hippe en robuuste transportfiets. Dit alles is bij ons verkrijgbaar vanaf 170 euro!SINTERKLAAS CADEAU IDEEEN VOOR HEREN

3. Sinterklaas cadeau ideeën voor heren


Een herenfiets is te herkennen aan een rechte framebuis van stuur tot onder aan het zadel. Deze buis zorgt voor net wat extra stevigheid. Een herenfiets is prima te gebruiken voor zowel lange als kortere ritten. Wij hebben in ons assortiment diverse mooie herenfietsen. Of je nu op zoek bent naar een elektrische herenfiets, een opafiets of een handige transportfiets. Wij hebben het allemaal.

Een herenfiets met of zonder versnellingen
Op Superfietsen.nl kan je terecht voor zowel een herenfiets met versnellingen als een herenfiets zonder versnellingen. Maar welke moet je nu cadeau doen voor Sinterklaas? Een fiets met versnellingen is handig voor iedereen die langere afstanden aflegt op vlakke wegen. Op dat soort momenten kun je de versnellingen een standje hoger zetten om wat extra vaart te maken. Fiets je vaker in stedelijke gebieden? Dan zijn de versnellingen vaak niet nodig.

Een herenfiets zonder versnellingen heb je bij ons al vanaf 170,- en een heren met versnellingen al vanaf 194,-.4. Sinterklaas cadeau ideeën voor iemand die al een mooie fiets heeft - Vrolijk je fiets op met leuke fiets accessoires


Wil je graag iets extra’s geven bij je cadeau of heeft diegene waaraan je een fietscadeau wilt geven al een mooie fiets? Dan kan je ook leuke fietsaccessoires cadeau geven. Ben je op zoek naar een slot, krat, telefoonhouder of mandje? Wij hebben het allemaal!

Heb je nog meer Sinterklaas cadeau ideeën nodig? Dan mag je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met je vragen!
Telefoon (10.00-17.00): 010-3036734
E-mail: [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.